2025年高中导学测控优化设计方案高中英语必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中导学测控优化设计方案高中英语必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
重点单词
核心
1. __________ n. 景象;视野;视力
2. __________ n. 雕塑;雕像
3. __________(= before the Common Era)公元前
4. __________ n. 坟墓
5. __________ vt. 挖掘;发掘
6. __________ n. 议论;评论 vi. & vt. 发表意见;评论
核心
1. __________ n. 景象;视野;视力
2. __________ n. 雕塑;雕像
3. __________(= before the Common Era)公元前
4. __________ n. 坟墓
5. __________ vt. 挖掘;发掘
6. __________ n. 议论;评论 vi. & vt. 发表意见;评论
答案:
1. sight 2. statue 3. BCE 4. tomb 5. unearth 6. comment
重点短语
1. reply to __________
2. go well __________
3. right away __________
4. hear from sb __________
5. feel like __________
1. reply to __________
2. go well __________
3. right away __________
4. hear from sb __________
5. feel like __________
答案:
1. 回复 2. 进展顺利 3. 马上 4. 收到某人的来信 5. 想要
经典句式
1. I've heard that it is an amazing sight, and __________.(can't wait to do)
我听说这是一个惊人的场景,我迫不及待地要去看。
2. __________ there are more than 8,000 statues, and no one in modern times knew about them until the 1970s.(it 作形式主语)
那里有 8000 多个俑像,这让人感到很惊奇,并且直到 20 世纪 70 年代,现代人才知道它们。
3. However, __________ in modern times knew about the tomb or the terracotta statues __________, when some farmers discovered the tomb while they were digging a well!(not...until)
然而,直到 1974 年,几位农民打井时(无意)发现了这座陵墓,现代人才知道了这座皇陵!
1. I've heard that it is an amazing sight, and __________.(can't wait to do)
我听说这是一个惊人的场景,我迫不及待地要去看。
2. __________ there are more than 8,000 statues, and no one in modern times knew about them until the 1970s.(it 作形式主语)
那里有 8000 多个俑像,这让人感到很惊奇,并且直到 20 世纪 70 年代,现代人才知道它们。
3. However, __________ in modern times knew about the tomb or the terracotta statues __________, when some farmers discovered the tomb while they were digging a well!(not...until)
然而,直到 1974 年,几位农民打井时(无意)发现了这座陵墓,现代人才知道了这座皇陵!
答案:
1. I can't wait to go 2. It's amazing that 3. no one; until 1974
I. Read the text in Reading for Writing and choose the best answers.
1. What's the main idea of the passage?
A. A travel plan to Xi'an.
B. The transport to Xi'an.
C. The beautiful sight of Xi'an.
D. How to make a good plan to travel to Xi'an.
2. In Richard's opinion, what is almost unbelievable?
A. Shaanxi History Museum.
B. Xi'an City Wall.
C. The Terracotta Army.
D. Da Yan Ta.
3. When did people know about the Terracotta Army in modern times?
A. In the 1970s.
B. In the third century BCE.
C. In the 1980s.
D. In Qin Dynasty.
4. What's the main purpose of the statues in the tomb?
A. To protect the tomb of the Chinese Emperor Qinshihuang.
B. To keep the Chinese Emperor Qinshihuang company.
C. To clean the Chinese Emperor Qinshihuang.
D. To serve the Chinese Emperor Qinshihuang.
1. What's the main idea of the passage?
A. A travel plan to Xi'an.
B. The transport to Xi'an.
C. The beautiful sight of Xi'an.
D. How to make a good plan to travel to Xi'an.
2. In Richard's opinion, what is almost unbelievable?
A. Shaanxi History Museum.
B. Xi'an City Wall.
C. The Terracotta Army.
D. Da Yan Ta.
3. When did people know about the Terracotta Army in modern times?
A. In the 1970s.
B. In the third century BCE.
C. In the 1980s.
D. In Qin Dynasty.
4. What's the main purpose of the statues in the tomb?
A. To protect the tomb of the Chinese Emperor Qinshihuang.
B. To keep the Chinese Emperor Qinshihuang company.
C. To clean the Chinese Emperor Qinshihuang.
D. To serve the Chinese Emperor Qinshihuang.
答案:
1.A 2.C 3.A 4.A
查看更多完整答案,请扫码查看