2025年高中导学测控优化设计方案高中英语必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中导学测控优化设计方案高中英语必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第105页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
重点单词
1. crash vt. & vi. ________ n. ________
2. sweep vt. & vi. (swept,swept) ________
3. wave n. ________ vi. & vt. ________
4. strike vi. & vt. (struck, struck/stricken) ________ n. ________
5. ________ vt. & vi. 递送;传达 vt. 发表→________ n. [贸易]交付;分娩;递送
6. ________ n. 总结;概括;概要→________ v. 总结;概述
7. ________ n. 影响;结果;效果→________ adj. 有效果的
8. ________ n. 长;长度→________ adj. 长的
1. crash vt. & vi. ________ n. ________
2. sweep vt. & vi. (swept,swept) ________
3. wave n. ________ vi. & vt. ________
4. strike vi. & vt. (struck, struck/stricken) ________ n. ________
5. ________ vt. & vi. 递送;传达 vt. 发表→________ n. [贸易]交付;分娩;递送
6. ________ n. 总结;概括;概要→________ v. 总结;概述
7. ________ n. 影响;结果;效果→________ adj. 有效果的
8. ________ n. 长;长度→________ adj. 长的
答案:
碰撞;撞击 撞车;碰撞
@@打扫;清扫
@@海浪;波浪 挥手;招手
@@侵袭;突击;击打 罢工;罢课;袭击
@@deliver;delivery
@@summary;summarize
@@effect;effective
@@length;long
@@打扫;清扫
@@海浪;波浪 挥手;招手
@@侵袭;突击;击打 罢工;罢课;袭击
@@deliver;delivery
@@summary;summarize
@@effect;effective
@@length;long
重点短语
1. ________ 消灭;彻底消除
2. ________ 至少
3. ________ ……的数量
4. as many as ________
5. carry out ________
1. ________ 消灭;彻底消除
2. ________ 至少
3. ________ ……的数量
4. as many as ________
5. carry out ________
答案:
sweep away
@@at least
@@the number of
@@多达
@@执行;进行;完成
@@at least
@@the number of
@@多达
@@执行;进行;完成
经典句式
1. The most powerful earthquake in the past 40 years caused a tsunami that crashed into coastlines across Asia yesterday, ________ ________ ________ in Indonesia, India, Thailand, Malaysia, and at least four other countries. (现在分词短语作结果状语)
昨天过去40年里最强大的地震引发了海啸,亚洲海岸线被毁,造成印度尼西亚、印度、泰国、马来西亚以及其他至少四个国家6 500多人死亡。
2. I ________ ________ ________ water started filling my home. (be doing…when…句型)
我正在和三个孩子一起吃早餐,这时水开始涌进我的家里。
3. However, dangerous conditions and damaged roads will ________ ________ ________ ________ ________. (make it+adj. +to do sth)
然而,危险的条件和受损的道路将使运送食物和物资变得困难。
1. The most powerful earthquake in the past 40 years caused a tsunami that crashed into coastlines across Asia yesterday, ________ ________ ________ in Indonesia, India, Thailand, Malaysia, and at least four other countries. (现在分词短语作结果状语)
昨天过去40年里最强大的地震引发了海啸,亚洲海岸线被毁,造成印度尼西亚、印度、泰国、马来西亚以及其他至少四个国家6 500多人死亡。
2. I ________ ________ ________ water started filling my home. (be doing…when…句型)
我正在和三个孩子一起吃早餐,这时水开始涌进我的家里。
3. However, dangerous conditions and damaged roads will ________ ________ ________ ________ ________. (make it+adj. +to do sth)
然而,危险的条件和受损的道路将使运送食物和物资变得困难。
答案:
killing more than 6,500 people
@@was having breakfast with my three children when
@@make it difficult to deliver food and supplies
@@was having breakfast with my three children when
@@make it difficult to deliver food and supplies
语篇理解
Read the text in Reading for Writing and choose the best answers.
1. What’s the main idea of the passage?
A. Something about the most powerful tsunami in Asia.
B. The cause of the most powerful tsunami in Asia.
C. The loss of the most powerful tsunami in Asia.
D. How to rescue ourselves in times of disaster.
2. What caused the tsunami?
A. The hurricane. B. The typhoon.
C. The flood. D. The earthquake.
3. Why were food and supplies hard to deliver?
A. Because there were not enough food and supplies.
B. Because rescue teams dared not go.
C. Because conditions were hard and roads were destroyed.
D. Because governments didn’t organise rescue teams.
Read the text in Reading for Writing and choose the best answers.
1. What’s the main idea of the passage?
A. Something about the most powerful tsunami in Asia.
B. The cause of the most powerful tsunami in Asia.
C. The loss of the most powerful tsunami in Asia.
D. How to rescue ourselves in times of disaster.
2. What caused the tsunami?
A. The hurricane. B. The typhoon.
C. The flood. D. The earthquake.
3. Why were food and supplies hard to deliver?
A. Because there were not enough food and supplies.
B. Because rescue teams dared not go.
C. Because conditions were hard and roads were destroyed.
D. Because governments didn’t organise rescue teams.
答案:
1. A 2. D 3. C
查看更多完整答案,请扫码查看