2025年高中导学测控优化设计方案高中英语必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中导学测控优化设计方案高中英语必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
经典句式
1. ____________ is a really big challenge.(动名词作主语)
从初中过渡到高中真是一项巨大的挑战。
2. I’ll find a way to improve on my own ________ next year.(目的状语从句)
我会找到一个让自己提高球技的方法,这样明年我就能加入球队了。
3. I’m a bit worried about keeping up with the other students in my advanced course, and ____________.(it作形式主语)
我有点儿担心在高级课程上我能否赶上其他同学,并且要习惯所有的家庭作业是相当困难的。
4. Studying hard isn’t always fun, but I’ll be well prepared for university or ____________.(whatever引导的宾语从句)
努力学习并不总是有趣的,但我要为大学或将来的任何其他事情做好准备。
1. ____________ is a really big challenge.(动名词作主语)
从初中过渡到高中真是一项巨大的挑战。
2. I’ll find a way to improve on my own ________ next year.(目的状语从句)
我会找到一个让自己提高球技的方法,这样明年我就能加入球队了。
3. I’m a bit worried about keeping up with the other students in my advanced course, and ____________.(it作形式主语)
我有点儿担心在高级课程上我能否赶上其他同学,并且要习惯所有的家庭作业是相当困难的。
4. Studying hard isn’t always fun, but I’ll be well prepared for university or ____________.(whatever引导的宾语从句)
努力学习并不总是有趣的,但我要为大学或将来的任何其他事情做好准备。
答案:
1. Going from junior high school to senior high school 2. so that I can make the team 3. it'll be quite difficult to get used to all the homework
4. whatever else comes in the future
4. whatever else comes in the future
Ⅰ. Match the content with each paragraph.
①Para. 1 ______ ②Para. 2 ______
③Para. 3 ______ ④Para. 4 ______
A. Senior high school is a challenge.
B. Adam had to choose extra - curricular activities.
C. Adam will face how to study in the future and learn to be responsible.
D. Adam had to think very carefully about which courses he wanted to take.
①Para. 1 ______ ②Para. 2 ______
③Para. 3 ______ ④Para. 4 ______
A. Senior high school is a challenge.
B. Adam had to choose extra - curricular activities.
C. Adam will face how to study in the future and learn to be responsible.
D. Adam had to think very carefully about which courses he wanted to take.
答案:
①A ②D ③B ④C
Ⅱ. Read the text and choose the best answers.
1. Which one was not included in his courses?
A. Physics. B. English.
C. World history. D. Chinese.
2. Why was the author refused to join the football team?
A. Because he was short.
B. Because he had too many things to do.
C. Because he didn't play well enough.
D. Because he didn't play hard.
3. What does the phrase “advanced course” refer to in the last paragraph?
A. Advanced maths.
B. Advanced literature.
C. Advanced physics.
D. Advanced chemistry.
4. Which words can be used to describe the author?
A. Hard - working and responsible.
B. Clever and careful.
C. Kind and warm - hearted.
D. Cool and helpful.
1. Which one was not included in his courses?
A. Physics. B. English.
C. World history. D. Chinese.
2. Why was the author refused to join the football team?
A. Because he was short.
B. Because he had too many things to do.
C. Because he didn't play well enough.
D. Because he didn't play hard.
3. What does the phrase “advanced course” refer to in the last paragraph?
A. Advanced maths.
B. Advanced literature.
C. Advanced physics.
D. Advanced chemistry.
4. Which words can be used to describe the author?
A. Hard - working and responsible.
B. Clever and careful.
C. Kind and warm - hearted.
D. Cool and helpful.
答案:
1.A 2.C 3.B 4.A
Ⅲ. List some sentences in the text about psychological description.
______________________________
______________________________
答案:
1.Obviously,I was unhappy,but I won't quit.
2.I'm a bit worried about keeping up with the other students in my advanced course.
3.Still, I'm happy to be here.
4.... but I'll be well prepared for university or whatever else comes in the future.
2.I'm a bit worried about keeping up with the other students in my advanced course.
3.Still, I'm happy to be here.
4.... but I'll be well prepared for university or whatever else comes in the future.
查看更多完整答案,请扫码查看