2025年海淀单元测试AB卷七年级英语下册鲁教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷七年级英语下册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
B
Hemingway was a famous writer. 6. ______. His father was a doctor and loved sports very much, and his mother taught music. Among the six children in the family, Hemingway was the second oldest.
Hemingway had written many books in his life. 7. ______. It came out in 1952. The main character in the book is a fisherman. 8. ______. People think he is a man with bad luck, because he doesn't get a fish in eighty - four days. Every evening, he comes home with his empty boat. 9. ______. Then on the eighty - fifth day the man takes a big fish. 10. ______, although he meets a lot of trouble.
根据短文内容,从方框中选出能填入文中空白处的最佳选项。
A. The Old Man and the Sea is one of the most famous and also my favorite
B. He is an old man and fishes alone
C. The old man never gives up
D. But the old man believes himself
E. He was born in America in 1899
Hemingway was a famous writer. 6. ______. His father was a doctor and loved sports very much, and his mother taught music. Among the six children in the family, Hemingway was the second oldest.
Hemingway had written many books in his life. 7. ______. It came out in 1952. The main character in the book is a fisherman. 8. ______. People think he is a man with bad luck, because he doesn't get a fish in eighty - four days. Every evening, he comes home with his empty boat. 9. ______. Then on the eighty - fifth day the man takes a big fish. 10. ______, although he meets a lot of trouble.
根据短文内容,从方框中选出能填入文中空白处的最佳选项。
A. The Old Man and the Sea is one of the most famous and also my favorite
B. He is an old man and fishes alone
C. The old man never gives up
D. But the old man believes himself
E. He was born in America in 1899
答案:
B)6—10 EABDC
III. 根据句意及汉语或首字母提示完成单词(10分)
1. You should make a ______(每周的)plan to help you study well.
2. I will have my ______(自己的)big house.
3. Can you tell me what your brother's ______(业余爱好)is?
4. I'm good at telling j ______, so I often make my parents laugh.
5. Mr. White wanted to know the r ______ why Jim was late for class again.
1. You should make a ______(每周的)plan to help you study well.
2. I will have my ______(自己的)big house.
3. Can you tell me what your brother's ______(业余爱好)is?
4. I'm good at telling j ______, so I often make my parents laugh.
5. Mr. White wanted to know the r ______ why Jim was late for class again.
答案:
1.weekly 2.own 3.hobby 4.jokes 5.reason
查看更多完整答案,请扫码查看