2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
三、阅读故事,完成下列各题。
A man eats dates(枣)
There is a young man. One day, he buys many pears and dates at the market. An old man sees the young man and says, “Eating too many pears is good for your teeth, but bad for your spleen(脾).” The young man asks, “How about the dates?” The old man says, “The dates are good for your spleen, but bad for your teeth.” The young man thinks for a while and says, “I can chew (咀嚼) pears, but don't swallow(咽下) them. I can swallow dates without(不) chewing them.”
Then the young man puts a date into his mouth and swallows it. Unluckily, he is choked(哽噎) by the date.
(一)根据故事内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1.The young man buys many pears and dates.
( )2.Pears are good for the man's head.
( )3.Dates are bad for the man's teeth.
(二)根据故事内容,选择正确答案。
( )4.How does the man eat pears and dates?
A.He chews pears and swallows them.
B.He chews dates and swallows them.
C.He chews pears but swallows dates.
( )5.The name of the story “A man eats dates” is “ ” in Chinese.
A.食不下咽 B.狼吞虎咽 C.囫囵吞枣
A man eats dates(枣)
There is a young man. One day, he buys many pears and dates at the market. An old man sees the young man and says, “Eating too many pears is good for your teeth, but bad for your spleen(脾).” The young man asks, “How about the dates?” The old man says, “The dates are good for your spleen, but bad for your teeth.” The young man thinks for a while and says, “I can chew (咀嚼) pears, but don't swallow(咽下) them. I can swallow dates without(不) chewing them.”
Then the young man puts a date into his mouth and swallows it. Unluckily, he is choked(哽噎) by the date.
(一)根据故事内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1.The young man buys many pears and dates.
( )2.Pears are good for the man's head.
( )3.Dates are bad for the man's teeth.
(二)根据故事内容,选择正确答案。
( )4.How does the man eat pears and dates?
A.He chews pears and swallows them.
B.He chews dates and swallows them.
C.He chews pears but swallows dates.
( )5.The name of the story “A man eats dates” is “ ” in Chinese.
A.食不下咽 B.狼吞虎咽 C.囫囵吞枣
答案:
1.T 2.F 3.T 4.C 5.C
四、去年国庆假期,Lily和父母一起去了合肥旅行。阅读她的旅行日记,补全思维导图。(10分)


答案:
1.ate lunch 2.took many pictures 3.enjoyed the fresh air 4.bought some presents 5.watched a show
查看更多完整答案,请扫码查看