2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
九、按要求完成下列各题。(10分)
1.make kite him I'll for dragon a (.)(连词成句)
______________________________
1.make kite him I'll for dragon a (.)(连词成句)
______________________________
答案:
1.I'll make a dragon kite for him.
十、选择正确的选项补全对话。(有一项为多余选项)(10分)
A:This Friday is my dad's birthday.1.__________
B:What about buying him a book?
A:2.__________
B:You can make a card for him.
A:3.__________ I give him a card every year. I want to give him something different this year.
B:4.__________ You can fly it together at weekends.
A:Good idea.5.__________
B:Of course I will.
A:Thank you. Let's go to the shop first.
A.But I don't know what books he likes.
B.What about making a kite?
C.What will you buy?
D.What can I do for him?
E.I think he has got many birthday cards.
F.Will you help me?
A:This Friday is my dad's birthday.1.__________
B:What about buying him a book?
A:2.__________
B:You can make a card for him.
A:3.__________ I give him a card every year. I want to give him something different this year.
B:4.__________ You can fly it together at weekends.
A:Good idea.5.__________
B:Of course I will.
A:Thank you. Let's go to the shop first.
A.But I don't know what books he likes.
B.What about making a kite?
C.What will you buy?
D.What can I do for him?
E.I think he has got many birthday cards.
F.Will you help me?
答案:
1.D 2.A 3.E 4.B 5.F
十一、阅读理解。(16分)
A
It's evening. An old cock(公鸡) is sitting in a tall tree. A fox comes to the tree and looks at the cock.
“Hello,Mr Cock. I have some good news for you,” says the fox.
“Oh?” says the cock.“What is it?”
“All the animals are good friends now. Let's be friends, too. Please come down and play with me.”
“Fine!” says the cock.“I'm very glad to hear that!” Then he looks up,“Look! There is something over there.”
“What are you looking at?” asks the fox.
“Oh,I see some animals over there. They're coming this way.”
“Animals?”
“Yes. Oh,they're dogs.”
“What? Dogs?” asks the fox.“Well...well,I must go now.”
“Wait,Mr Fox,” says the cock.“They're only dogs. And dogs are our friends now.”
“Yes. But they don't know that yet.”
“I see(明白),” says the cock. He smiles in the tree.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.The fox and the cock are very good friends.
( )2.Some dogs are coming to the cock and fox.
( )3.The fox is afraid(害怕) of dogs.
( )4.Actually(实际上),the fox wants to eat the cock.
( )5.The old cock is very clever.
A
It's evening. An old cock(公鸡) is sitting in a tall tree. A fox comes to the tree and looks at the cock.
“Hello,Mr Cock. I have some good news for you,” says the fox.
“Oh?” says the cock.“What is it?”
“All the animals are good friends now. Let's be friends, too. Please come down and play with me.”
“Fine!” says the cock.“I'm very glad to hear that!” Then he looks up,“Look! There is something over there.”
“What are you looking at?” asks the fox.
“Oh,I see some animals over there. They're coming this way.”
“Animals?”
“Yes. Oh,they're dogs.”
“What? Dogs?” asks the fox.“Well...well,I must go now.”
“Wait,Mr Fox,” says the cock.“They're only dogs. And dogs are our friends now.”
“Yes. But they don't know that yet.”
“I see(明白),” says the cock. He smiles in the tree.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.The fox and the cock are very good friends.
( )2.Some dogs are coming to the cock and fox.
( )3.The fox is afraid(害怕) of dogs.
( )4.Actually(实际上),the fox wants to eat the cock.
( )5.The old cock is very clever.
答案:
1.F
2.F
3.T
4.T
5.T
2.F
3.T
4.T
5.T
查看更多完整答案,请扫码查看