2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册外研版1起》

1.in you talk your can't friends the to library (.)(连词成句)
 ______________________________
答案: You can't talk to your friends in the library.
2.−__________ did your mother __________ before?(根据答语补全问句)
 −She drove a bus before.
答案: What; drive
3.What's your favourite season?Why?(看图,回答问题)
 ______________________________
                         
答案: My favourite season is winter. Because I can go skiing.
4.例:I've got some CDs.I listened to them last week.
                          (看图,仿写句子)
 ______________________________
答案: I've got a bike. I rode it last week.
5.When do you usually have breakfast?(根据实际情况回答问题)
 ______________________________
答案: I usually have breakfast at seven o'clock.(答案合理即可)
A
Robots make our lives easier and better.But they can also cause problems(产生问题).One big problem is that we are losing our jobs! Robot sales assistants,robot cooks,robot drivers...Have you ever seen them? Will robots replace(代替) all of us one day?
Robots VS People
Robots:
I don't need to eat or sleep.
I'm strong.
I have a great memory.
People:
I have a great imagination (想象力).
I have feelings.
I know how to love.
Robots will do dangerous and boring jobs for us.This is a good thing. They can work in the sea or high above the ground.Robots can be accountants(会计).They can calculate (计算) more quickly than people.They don't make mistakes. Robots can also work in factories. They can do heavy work and will never get tired.
根据短文内容,选择正确答案。(6分)
(   )1.We can know from the passage that ________.
A.robots will replace us one day
B.robots are good helpers for people
C.robots know how to love
(   )2.Robots have ________.
A.a great memory B.feelings C.a great imagination
(   )3.The good thing for us to have robots is that________.
A.they can calculate
B.people can have a break
C.they can do dangerous things and boring jobs for us
答案: 1.B 2.A 3.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭