2025年综合应用创新题典中点五年级英语下册北京课改版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点五年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点五年级英语下册北京课改版》

六、【学科素养·表达与交流】龙龙和天天正在聊天,读一读,选择恰当的句子,补全聊天内容。
Longlong: Tiantian, I am very excited.
Tiantian: Why?
Longlong: My parents will take me to Chengdu this summer vacation.
Tiantian: Sounds great. Chengdu is a famous city. 1. ______
Longlong: We will go by train.
Tiantian: 2. ______ It’s faster.
Longlong: I enjoy travelling by train. It’s more comfortable.
Tiantian: 3. ______
Longlong: It takes more than seven hours.
Tiantian: 4. ______
Longlong: We will visit Tianfu Square and eat delicious food.
Tiantian: 5. ______ They are our national treasures.
Longlong: OK, I will. I like pandas very much.
Tiantian: Me, too. Have a nice trip.
Longlong: Thank you.
答案: 1. C 2. E 3. D 4. A 5. B
七、【立德树人·文化体验】阅读短文,完成任务。
Travelling in America is easy. There is a plane service (服务), a train service and a bus service and so on. If a visitor wants to see more of the country, he should travel by bus. There is a fast bus service between cities. On some buses there is a reading lamp over each seat, and there are toilets on the buses, too. There are stops for meals at the roadside and there is the time for a rest. It takes about three and a half days to cross America by bus with short stops for meals.
任务一:根据短文内容判断正(T)误(F)。
(   )1. Travelling in America is easy.
(   )2. There are many travelling services in America.
(   )3. Travelling by train can make a visitor see more of America.
(   )4. A visitor can’t go to the toilet on a bus in America.
(   )5. It takes 3 days to cross America by bus with short stops for meals.
任务二:补全句子。
1. If a visitor wants to see more of America, he should travel by ______.
2. There is a ______ ______ over each seat on some buses.
3. There are ______ for meals at the roadside.
任务三:给短文起个名字。
______
答案: 任务一: 1. T 2. T 3. F 4. F 5. F
任务二: 1. bus 2. reading lamp 3. stops
任务三: A bus service

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭