2025年综合应用创新题典中点五年级英语下册北京课改版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点五年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
六、阅读短文,判断正(T)误(F)。
I have two good friends, Mike and Yangyang. Mike enjoys making model planes. He’s going to be a pilot. He will fly a plane or a spaceship. Yangyang’s father is a professor. Yangyang likes science best. He wants to be a scientist(科学家). I’m Guoguo. I am good at drawing pictures. My maths is very good, too. So I will be an engineer. I will work in a car factory. I’m going to design cars. We help each other and we all study hard for our dreams(梦想).
( )1.Mike likes making toy cars.
( )2.Yangyang is going to be a professor.
( )3.Guoguo is good at drawing pictures and maths.
( )4.Mike wants to be a pilot.
I have two good friends, Mike and Yangyang. Mike enjoys making model planes. He’s going to be a pilot. He will fly a plane or a spaceship. Yangyang’s father is a professor. Yangyang likes science best. He wants to be a scientist(科学家). I’m Guoguo. I am good at drawing pictures. My maths is very good, too. So I will be an engineer. I will work in a car factory. I’m going to design cars. We help each other and we all study hard for our dreams(梦想).
( )1.Mike likes making toy cars.
( )2.Yangyang is going to be a professor.
( )3.Guoguo is good at drawing pictures and maths.
( )4.Mike wants to be a pilot.
答案:
1. F 2. F 3. T 4. T
七、(东城区真题)读短文,完成下面的任务。
Firefighters save lives and buildings. They usually put out fires and often practice carrying people. They have to be brave to help people.Farmers grow the food that we buy to eat.They usually grow crops and keep animals to get eggs, milk, meat and wool.They often live on the farm.They often work outside.Being a good farmer is not easy.A good farmer needs to be fit, strong,and happy to work for a long time outside.Builders build and repair buildings.They usually build new houses, walls, and repair old ones.It often takes a long time to build a house.Being a good builder is very hard.A good builder needs to be strong to carry the heavy things and sometimes should be good at maths.
任务一:根据读到的内容补全表格信息。

任务二:请根据提示写一篇关于自己未来职业的短文。(要求:不少于5句话)
What’s your name? What will you be in the future? What do you know about the job? Is it easy to be a good...? What should you do to make your dream come true?
______________________________
Firefighters save lives and buildings. They usually put out fires and often practice carrying people. They have to be brave to help people.Farmers grow the food that we buy to eat.They usually grow crops and keep animals to get eggs, milk, meat and wool.They often live on the farm.They often work outside.Being a good farmer is not easy.A good farmer needs to be fit, strong,and happy to work for a long time outside.Builders build and repair buildings.They usually build new houses, walls, and repair old ones.It often takes a long time to build a house.Being a good builder is very hard.A good builder needs to be strong to carry the heavy things and sometimes should be good at maths.
任务一:根据读到的内容补全表格信息。
任务二:请根据提示写一篇关于自己未来职业的短文。(要求:不少于5句话)
What’s your name? What will you be in the future? What do you know about the job? Is it easy to be a good...? What should you do to make your dream come true?
______________________________
答案:
任务一:1. practice carrying people 2. farmer 3. be fit and strong 4. build new houses and walls 5. be strong to carry the heavy things
任务二:范文:
Hello! My name is Tom. I'm a student now. I will be a teacher in the future. I think teachers can help the students with their study. It is not easy to be a good teacher. I should study hard every day to make my dream come true.
任务二:范文:
Hello! My name is Tom. I'm a student now. I will be a teacher in the future. I think teachers can help the students with their study. It is not easy to be a good teacher. I should study hard every day to make my dream come true.
查看更多完整答案,请扫码查看