2025年5年中考3年模拟七年级英语下册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年5年中考3年模拟七年级英语下册冀教版》

Ⅴ 阅读理解
人与社会·社团活动 (2024 河北廊坊外国语学校月考 )
Welcome to our school. Here we have three clubs—the food club, the book club and the sports club. They are really interesting and you can find what you want here. Do you want to join them?
Now, let me introduce them to you one by one.
The food club Do you like bread, salad or chicken? If you want to learn cooking, you can join us. Meet us on Sunday morning from 9:30 to 12:00. If you have any questions, please call 549 - 7609.
The book club Do you like reading? If your answer is yes, please come to our club. We usually read from 2:00 to 4:00 every afternoon. Telephone number:735 - 6749.
The sports club You want to play basketball, but you don’t have one? Don’t worry. We have many basketballs, soccer balls, tennis balls and all kinds of bats. So if you love sports, just come and practice with us. We play from 9:00 a.m. to 4:00 p.m. on Saturdays and Sundays. If you want to learn more, please call Mr. Lee at 650 - 7639.
20.If Kate is interested in history, she can go to the book club ______.
A.at 5:00 p.m. on Sunday
B.at 8:00 a.m. on Saturday
C.at 2:00 p.m. on Monday
D.at 4:30 p.m. on Tuesday
21.Mary is free at 10:00 a.m. on Saturday. What club can she join?
A.The food club. B.The book club.
C.The sports club. D.The music club.
22.What does the passage mainly talk about?
A.How to make friends in the clubs.
B.Three clubs in a school.
C.Things students can do at school.
D.How to join the club.
答案: C 细节理解题。由第三段可知, Kate星期一下午两点能去读书俱乐部。故选C。@@C 细节理解题。由最后一段中的“We play from 9:00 a.m. to 4:00 p.m. on Saturdays and Sundays.”可知, Mary星期六上午10点能参加体育俱乐部。@@B 主旨大意题。通读全文, 尤其是第一段中的“Welcome to our school. Here we have three clubs—the food club, the book club and the sports club.”可知, 文章主要介绍了学校的三个俱乐部。故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭