2025年通城学典课时作业本六年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典课时作业本六年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典课时作业本六年级英语下册译林版》


根据材料内容,判断正(T)误(F)。
( )1. If you don’t want to be fat, you should choose whole wheat bread.
( )2. Boiled eggs are lower in calories.
( )3. Apples (100 g) have higher calories than(比) blueberries (100 g).
( )4. You’ll get 740 kcal after having cola (330 ml), a roasted chicken leg burger and a box of protein crispy food.
( )5. The material is mainly about how to cook food.
答案:  1. F 2. T 3. F 4. F 5. F
A long time ago, there was a young man named Zu Ti. He was a good soldier(士兵). He wanted to become a successful general(将军), but he knew he had to train hard. To ensure he woke up early each morning, he had a plan. He would put his sword close by when he went to sleep, and place a rooster(公鸡) near his window.
When the rooster crowed(打鸣) each morning, Zu Ti would wake up immediately, grab his sword, and start practising. He was known to be the earliest person to wake up in the whole village. He worked hard and was committed to his goals, and he eventually became a famous and successful general.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. Why did Zu Ti train hard?
A. Because he was a good soldier. B. Because he woke up early. C. Because he wanted to become a successful general.
( )2. Choose the right picture for the underlined word “sword”.

( )3. How did Zu Ti wake up early?
A. He placed his sword near his window.
B. He put a rooster close to his bed.
C. A rooster crowed early in the morning and woke up Zu Ti.
( )4. Which picture shows the story best?

( )5. What can we learn from the story?
A. Hard work is the most important thing in the world.
B. Success doesn’t come overnight, but through consistent effort and a strong will.
C. If you work hard, you can be a great general.
答案: 1. C 2. A 3. C 4. C 5. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭