第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
五、Su Hai 邀请 Liu Tao 参加自己的生日聚会。从方框中选择合适的句子,完成对话。
Su Hai: Would you like to come to my birthday party, Liu Tao?
Liu Tao: Sure, I'd love to. 1. ______
A. When is your birthday party?
Su Hai: At 3 o'clock in the afternoon this Sunday.
B. Because his grandpa is ill.
Liu Tao: OK, I see. And where is the party?
Su Hai: 2. ______
E. At my house.
Liu Tao: Can Wang Bing come to the party?
Su Hai: 3. ______
D. I'm afraid he can't.
Liu Tao: Why can't he come?
Su Hai: 4. ______ He will(将) go to visit his grandpa.
B. Because his grandpa is ill.
Liu Tao: 5. ______
C. Oh, what a pity!
Su Hai: Would you like to come to my birthday party, Liu Tao?
Liu Tao: Sure, I'd love to. 1. ______
A. When is your birthday party?
Su Hai: At 3 o'clock in the afternoon this Sunday.
B. Because his grandpa is ill.
Liu Tao: OK, I see. And where is the party?
Su Hai: 2. ______
E. At my house.
Liu Tao: Can Wang Bing come to the party?
Su Hai: 3. ______
D. I'm afraid he can't.
Liu Tao: Why can't he come?
Su Hai: 4. ______ He will(将) go to visit his grandpa.
B. Because his grandpa is ill.
Liu Tao: 5. ______
C. Oh, what a pity!
答案:
五、1~5 A E D B C
六、阅读短文,完成下列各题。
The little Spartan
Wang Zijin is a Chinese girl. She is thirteen years old. In 2022, she won the girl's championship(冠军) in the 9—11 age group of the Spartan Race for Kids(斯巴达勇士儿童世锦赛). She was the first Chinese kid to win it!
At first, Wang was not good at doing sports. When Wang was 8, her father took her to sports classes. She practised swimming and running every week. She also learned many climbing and jumping skills(技能). When Wang was 9, Wang's knees got hurt(受伤). But she didn't give up and won the championship at last. “I may not be very talented(有天赋的), but I'm very hard - working,” Wang said.
(一)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Wang Zijin won the girl's championship when she was 8 years old.
( )2. Many Chinese kids won the championship of the Spartan Race for Kids.
( )3. Wang Zijin was good at sports at first.
( )4. Wang Zijin learned many swimming and jumping skills.
( )5. Wang Zijin's legs got hurt when she was nine.
(二)新考法 开放式谈人物 What do you think of Wang Zijin?
______________________________
The little Spartan
Wang Zijin is a Chinese girl. She is thirteen years old. In 2022, she won the girl's championship(冠军) in the 9—11 age group of the Spartan Race for Kids(斯巴达勇士儿童世锦赛). She was the first Chinese kid to win it!
At first, Wang was not good at doing sports. When Wang was 8, her father took her to sports classes. She practised swimming and running every week. She also learned many climbing and jumping skills(技能). When Wang was 9, Wang's knees got hurt(受伤). But she didn't give up and won the championship at last. “I may not be very talented(有天赋的), but I'm very hard - working,” Wang said.
(一)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Wang Zijin won the girl's championship when she was 8 years old.
( )2. Many Chinese kids won the championship of the Spartan Race for Kids.
( )3. Wang Zijin was good at sports at first.
( )4. Wang Zijin learned many swimming and jumping skills.
( )5. Wang Zijin's legs got hurt when she was nine.
(二)新考法 开放式谈人物 What do you think of Wang Zijin?
______________________________
答案:
(一)1~5 F F F T F
(二)She is brave and hard - working. (答案不唯一)
(二)She is brave and hard - working. (答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看