第121页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
It is a beautiful Sunday morning. Jack is watering his favourite bean plant in the garden with Cindy. Suddenly, a big dragon comes to the garden. It makes fire(火). Cindy is afraid(害怕的). The dragon takes Cindy away. It flies to its house high up on the mountain. Jack is crying. He is very afraid and sad. At this time, a fairy comes to help Jack. The fairy puts some water on Jack’s plant. The plant is taller. Jack gives the plant some more water and it reaches up to the dragon’s house. Jack climbs up the plant all the way to the top. Jack can see Cindy and the dragon in the kitchen. Cindy is cooking for the dragon. Jack wants to help Cindy run away. The dragon makes fire again. Cindy sprays(喷) the fire dragon with water. The dragon is afraid of water. Cindy and Jack climb down the plant.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. Jack is watering his favourite flowers.
( )2. The big dragon makes fire.
( )3. The fairy helps Jack.
( )4. The dragon cooks for Cindy.
( )5. The dragon doesn’t like water.
(二)根据短文内容的先后顺序,用数字1~5给图片标号,第一幅图已给出序号。
( 6 )
( )
( )
( )
( )
( )
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. Jack is watering his favourite flowers.
( )2. The big dragon makes fire.
( )3. The fairy helps Jack.
( )4. The dragon cooks for Cindy.
( )5. The dragon doesn’t like water.
(二)根据短文内容的先后顺序,用数字1~5给图片标号,第一幅图已给出序号。
( 6 )
( )
答案:
(一)1~5 FTTFT
1. 由文中“Jack is watering his favourite bean plant in the garden with Cindy.”可知,Jack正在给豆类植物浇水,故填F。
2. 由文中“Suddenly, a big dragon comes to the garden. It makes fire.”可知,这条大龙会喷火,故填T。
3. 由文中“At this time, a fairy comes to help Jack.”可知,一位仙女帮助了Jack,故填T。
4. 由文中“Cindy is cooking for the dragon.”可知,Cindy为龙做饭,故填F。
5. 由文中“The dragon is afraid of water.”可知,龙怕水,故填T。
(二)6 2 1 3 5 4
1. 由文中“Jack is watering his favourite bean plant in the garden with Cindy.”可知,Jack正在给豆类植物浇水,故填F。
2. 由文中“Suddenly, a big dragon comes to the garden. It makes fire.”可知,这条大龙会喷火,故填T。
3. 由文中“At this time, a fairy comes to help Jack.”可知,一位仙女帮助了Jack,故填T。
4. 由文中“Cindy is cooking for the dragon.”可知,Cindy为龙做饭,故填F。
5. 由文中“The dragon is afraid of water.”可知,龙怕水,故填T。
(二)6 2 1 3 5 4
查看更多完整答案,请扫码查看