2025年全真模拟试题集五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全真模拟试题集五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
( C)
Alice and Matt work for their school newspaper. Last week, they went to Longwood Forest. They wanted to write an article about the animals in the forest. When they got there, some people were cutting down trees. “We’re going to make houses here,” a man said.
The children thought it was not right to do that. Matt took a picture of the people and they went back to school.
Alice and Matt wrote an article for the school newspaper. The title was “Save the Forest! ”
“Everybody is going to read about the forest. We can save it! ” said Alice, and they did! Now there are no houses in Longwood Forest. Thanks to Alice and Matt.
76—78: 根据短文内容,填写适当的词语,完成下列问答中的答句( 每空一词)。
76. When did the children go to Longwood Forest?
They went there
77. What was happening when they got there?
Some people were
78. What did Matt do before they went back to school?
He
79—80: 根据短文内容,回答下列问题。
79. What was the title of the children’s article?
80. Are there any houses in Longwood Forest now?
Alice and Matt work for their school newspaper. Last week, they went to Longwood Forest. They wanted to write an article about the animals in the forest. When they got there, some people were cutting down trees. “We’re going to make houses here,” a man said.
The children thought it was not right to do that. Matt took a picture of the people and they went back to school.
Alice and Matt wrote an article for the school newspaper. The title was “Save the Forest! ”
“Everybody is going to read about the forest. We can save it! ” said Alice, and they did! Now there are no houses in Longwood Forest. Thanks to Alice and Matt.
76—78: 根据短文内容,填写适当的词语,完成下列问答中的答句( 每空一词)。
76. When did the children go to Longwood Forest?
They went there
last week
.77. What was happening when they got there?
Some people were
cutting down trees
.78. What did Matt do before they went back to school?
He
took a picture / photo
of the people.79—80: 根据短文内容,回答下列问题。
79. What was the title of the children’s article?
Save the Forest!
80. Are there any houses in Longwood Forest now?
No, there aren’t.
答案:
76. last week 77. cutting down trees 78. took a picture / photo 79. Save the Forest! 80. No, there aren’t.
81. Put the underlined words into right order, so that the sentences will make sense ( 合乎情理).
The wind was bowling. Jim wore a warm taco to go sledding.
The wind was bowling. Jim wore a warm taco to go sledding.
bowling→blowing; taco→coat
答案:
81. bowling→blowing; taco→coat
查看更多完整答案,请扫码查看