2025年全真模拟试题集五年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全真模拟试题集五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全真模拟试题集五年级英语》

( A)

Kate went outside. Her dad was working on the car.
“Hi, Daddy,” said Kate. “Is that a flat tyre ( 轮胎)?”
“Yes, Kate, it is,” said Dad. “This old tyre leaks ( 漏) and won’t hold air. I have a new one.”
He showed Kate a fat, black tyre, “I will put the new tyre on the car.”
Kate asked, “Dad, can we make a swing with the old tyre?”
“Yes, I think so,” he said.
Dad tied some rope to the tyre. Then he tied the other end of the rope to a branch in a big oak tree. Kate thought it was the best tyre swing ever.
66—69: 根据短文内容, 圈出适当的词语, 使句意完整正确。
66. If a tyre leaks, it can’t ( make / hold) air.
67. The new tyre’s ( black and fat / smooth and soft).
68. Kate wanted to make a ( swing / ring).
69. Dad tied the rope ( to / above) a branch.
70. What’s the Chinese meaning of “flat” in “flat tyre”?
A. 平的 B. 瘪的 C. 胖的 D. 圆的
答案: 66. hold 67. black and fat 68. swing 69. to 70. B
( B)
Some birds have winter homes and summer homes. They move from place to place to find food. In spring and summer, the birds live in the north. The days are long there. There’s a lot of food for them to eat. In autumn, it’s warmer in the south than it’s in the north. The birds fly south to their homes in the warmer places. Birds can find more food and water in the south in winter.
75. How do birds know where to go? They use the stars and the sun to show them the way.
71—74: 根据短文内容, 填写单词, 完成下列句子( 每空一词)。
71. Birds move from place to place to find
food
.
72. Birds fly
north
and live there in spring and summer.
73. There’s more food and water in the south in
winter
.
74. The stars and the sun
show
the birds the way.
75. 将画线句子翻译成汉语。
答案: 71. food 72. north 73. winter 74. show 75. 鸟(类)们怎样知道去哪里?

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭