第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
八 新情境 旅行建议Bob 想来中国旅行,于是找小宇咨询相关事宜。请从方框中选择合适的选项,完成他们的聊天记录。(10 分)
Xiaoyu: Hi, Bob!
Bob: Hello, Xiaoyu. Winter holiday is coming! I want to go to China. 1.
Xiaoyu: Yes. There are lots of beautiful cities in China. Shanghai is very famous.
Bob: What about Hangzhou?
Xiaoyu: Hangzhou is very beautiful. 2.
Bob: 3.
Xiaoyu: It’s in the east of China.
Bob: Thank you. 4.
Xiaoyu: 5.
A. It has got a beautiful lake, the West Lake.
B. I want to go to Hangzhou.
C. Of course. D. Can you tell me something about Chinese cities?
E. Where is Hangzhou?
Xiaoyu: Hi, Bob!
Bob: Hello, Xiaoyu. Winter holiday is coming! I want to go to China. 1.
D
Xiaoyu: Yes. There are lots of beautiful cities in China. Shanghai is very famous.
Bob: What about Hangzhou?
Xiaoyu: Hangzhou is very beautiful. 2.
A
And there is a famous fairy tale(神话故事) about it—the Legend of the White Snake(《白蛇传》).Bob: 3.
E
Xiaoyu: It’s in the east of China.
Bob: Thank you. 4.
B
Do you want to go with me?Xiaoyu: 5.
C
A. It has got a beautiful lake, the West Lake.
B. I want to go to Hangzhou.
C. Of course. D. Can you tell me something about Chinese cities?
E. Where is Hangzhou?
答案:
1~5 D A E B C
(A)
Frenchmen’s Long Holiday Time
In the eyes of Frenchmen, holidays are very important in their lives. They usually spend a lot of time travelling with their families or friends every year.
People in France have long holiday time. They can have a rest about 150 days a year. How exciting! They work no more than 35 hours a week. They divide the working time and the rest time clearly(清晰地). When it is time to go off duty, they go home on time. They don’t want to work overtime(加班) even if they can get more pay(薪水).
Lots of shops and restaurants are closed in July or August in France. It is so hot in summer and it is also a break time for Frenchmen. The bosses and workers usually travel to the seaside and enjoy a great time with their families.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10 分)
(
(
(
(
(
Frenchmen’s Long Holiday Time
In the eyes of Frenchmen, holidays are very important in their lives. They usually spend a lot of time travelling with their families or friends every year.
People in France have long holiday time. They can have a rest about 150 days a year. How exciting! They work no more than 35 hours a week. They divide the working time and the rest time clearly(清晰地). When it is time to go off duty, they go home on time. They don’t want to work overtime(加班) even if they can get more pay(薪水).
Lots of shops and restaurants are closed in July or August in France. It is so hot in summer and it is also a break time for Frenchmen. The bosses and workers usually travel to the seaside and enjoy a great time with their families.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10 分)
(
T
)1. People in France have a rest about 150 days a year.(
F
)2. Frenchmen always work more than 35 hours a week.(
F
)3. If they can get more pay, they would like to work overtime.(
T
)4. Frenchmen can have a break time in summer.(
F
)5. The bosses and workers usually travel to the seaside and enjoy a great time with their friends.
答案:
1~5 T F F T F
查看更多完整答案,请扫码查看