2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版》

A

根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)1. How does Gao Le go to school?
A. By bike. B. By bus.
C. By boat. D. On foot.
(
B
)2. What’s Tang Guo’s favorite subject?
A. Art. B. Music.
C. PE. D. Chinese.
(
A
)3. What does Wang Huan often do on weekends?
A. Rides a bike. B. Goes shopping.
C. Sings songs. D. Plays football.
(
B
)4. What can we know about Zhang Ting?
A. She lives far from her school.
B. She usually walks to school.
C. She doesn’t have a bike.
D. She likes playing basketball.
(
D
)5. What is the text mainly( 主要地 ) about?
A. The sports of some students.
B. The school life of some students.
C. The favorite subjects of some students.
D. The ways of some students to go to school.
答案: 1.C 由表格第一栏第一句可知,高乐通常乘船去上学。
2.B 由表格第二栏最后一句可知,唐果最喜欢的科目是音乐。
3.A 由表格第三栏最后一句可知,王欢在周末经常和朋友一起骑自行车。
4.B 由表格第四栏第二句可知,张婷通常步行去上学。
5.D 通读整篇材料可知,本文主要介绍几个学生的上学方式。
B
Li Fang has two good friends. They are Zhang Yao and Xie Shan. They are all in Grade 7, but in different classes. They usually get up at seven and go to school at half past seven.
Li Fang’s favorite subject is English.
$Zhang Yao and Xie Shan like Chinese. But they all like music. This morning, Zhang Yao and Xie Shan have an English class at ten o’clock and Li Fang have \mathrm{it} at eleven o’clock. At 2:00 p.m., Li Fang, Zhang Yao and Xie Shan have a music class. Then they do their homework in the library.$
On weekends, they help their parents do chores. Sometimes they watch TV at Li Fang’s home. They never play computer games.
根据材料内容选择最佳答案。
(
D
)6. What time does Li Fang go to school?
A. At 6:00. B. At 6:30.
C. At 7:00. D. At 7:30.
(
B
)7. What does the underlined word “\mathrm{it}” refer to( 指代 )?
A. A Chinese class. B. An English class.
C. A music class. D. A PE class.
(
C
)8. Where do Li Fang and her friends do their homework?
A. At home. B. On the playground.
C. In the library. D. In the classroom.
(
A
)9. What do Zhang Yao and Xie Shan sometimes do at Li Fang’s home?
A. Watch TV. B. Play basketball.
C. Do homework. D. Play computer games.
(
B
)10. What’s the text mainly( 主要地 ) about?
A. To ask us to study hard.
B. To tell us the daily life of three good friends.
C. To show us children’s weekend life.
D. To talk about colorful school activities.
答案: 6.D 由第一段最后一句可知,李芳和她的朋友通常7点起床,7点半去上学。
7.B 由第二段第四句可知,张瑶和谢珊在10点上英语课,而李芳在11点上英语课。故推断it指的是“英语课”。
8.C 由第二段最后一句可知,李芳和朋友们在图书馆做作业。
9.A 由最后一段第二句可知,她们有时候在李芳家看电视。
10.B 通读短文可知,本文主要介绍三个好朋友以及她们的日常生活。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭