2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、根据句意及中文提示完成句子。
1. I have three good friends at
2. Lin Lin likes reading
3. Ma Liya is
4. My classmate Gao Jin likes playing the
5. Ma Hao, Li Lei and Yu Mei are classmates, and
1. I have three good friends at
school
(学校).2. Lin Lin likes reading
very
(非常) much.3. Ma Liya is
happy/glad
(高兴的) to see her grandma.4. My classmate Gao Jin likes playing the
guitar
(吉他).5. Ma Hao, Li Lei and Yu Mei are classmates, and
they
(他们) are good friends, too.
答案:
一、1. school 2. very 3. happy/glad 4. guitar 5. they
二、根据中文意思完成句子。
1. 谁是你最好的朋友?
is your?
2. ——李明喜欢什么?
——他喜欢弹吉他。
— Li Ming like?
—He likes_.
3. 你好,我叫张梦。我是新来的。
Hi, I’m Zhang Meng. I_.
4. 刘霞善良可爱。
Liu Xia is_.
5. 在学校,我们一起玩耍,互相帮助。
, we play together
and help each other.
1. 谁是你最好的朋友?
is your?
2. ——李明喜欢什么?
——他喜欢弹吉他。
— Li Ming like?
—He likes_.
3. 你好,我叫张梦。我是新来的。
Hi, I’m Zhang Meng. I_.
4. 刘霞善良可爱。
Liu Xia is_.
5. 在学校,我们一起玩耍,互相帮助。
, we play together
and help each other.
答案:
二、1. Who; best friend
2. What does; playing the guitar
3. am new here
4. kind/friendly and cute
5. At school
2. What does; playing the guitar
3. am new here
4. kind/friendly and cute
5. At school
三、完形填空。
先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入空白处的最佳答案。
Liu Wei is from Beijing. He is thirteen 1 old. Now he is a 2 student in Beijing Guangcai Middle School. He is 3 and doesn’t like talking. He likes 4 . He often draws pictures of 5 classmates. His classmates like his pictures and want to be his 6 . Liu Wei is very 7 because he has friends at the new school. Now he has 8 friends at school. They are Zhang Ming, Li Jun and Zhao Na. They are very 9 and they often help Liu Wei. Liu Wei is happy to 10 them every day. He likes to go to school now.
(
B. grades
C. names
D. years
(
B. new
C. tall
D. young
(
B. helpful
C. quiet
D. strong
(
B. reading books
C. playing football
D. playing basketball
(
B. your
C. his
D. her
(
B. friends
C. pictures
D. schools
(
B. sad
C. nice
D. happy
(
B. four
C. six
D. seven
(
B. friendly
C. cute
D. thin
(
B. help
C. meet
D. sing
先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入空白处的最佳答案。
Liu Wei is from Beijing. He is thirteen 1 old. Now he is a 2 student in Beijing Guangcai Middle School. He is 3 and doesn’t like talking. He likes 4 . He often draws pictures of 5 classmates. His classmates like his pictures and want to be his 6 . Liu Wei is very 7 because he has friends at the new school. Now he has 8 friends at school. They are Zhang Ming, Li Jun and Zhao Na. They are very 9 and they often help Liu Wei. Liu Wei is happy to 10 them every day. He likes to go to school now.
(
D
) 1. A. classesB. grades
C. names
D. years
(
B
) 2. A. fineB. new
C. tall
D. young
(
C
) 3. A. kindB. helpful
C. quiet
D. strong
(
A
) 4. A. drawing picturesB. reading books
C. playing football
D. playing basketball
(
C
) 5. A. myB. your
C. his
D. her
(
B
) 6. A. classmatesB. friends
C. pictures
D. schools
(
D
) 7. A. oldB. sad
C. nice
D. happy
(
A
) 8. A. threeB. four
C. six
D. seven
(
B
) 9. A. strongB. friendly
C. cute
D. thin
(
C
) 10. A. enjoyB. help
C. meet
D. sing
答案:
三、1. D … years old 是固定搭配,意为“……岁”。
2. B 根据下文 at the new school 可知,刘伟是北京光彩中学的一名新生。
3. C 由下文可知,刘伟不喜欢和别人交谈,可推知刘伟是个文静的孩子。
4. A 由下一句可知,刘伟喜欢画画。
5. C 句意为“他经常给他的同学画画”。主语是 He,故对应的形容词性物主代词为 his。
6. B 句意为“他的同学很喜欢他的画,都想成为他的朋友”。
7. D 句意为“刘伟很高兴,因为他在新的学校交到了朋友”。
8. A 由下一句可知,刘伟现在有三个朋友。
9. B 由下文“他们经常帮助刘伟”可知,这三个朋友是友好的。
10. C 句意为“刘伟每天见到他们都很开心”。
2. B 根据下文 at the new school 可知,刘伟是北京光彩中学的一名新生。
3. C 由下文可知,刘伟不喜欢和别人交谈,可推知刘伟是个文静的孩子。
4. A 由下一句可知,刘伟喜欢画画。
5. C 句意为“他经常给他的同学画画”。主语是 He,故对应的形容词性物主代词为 his。
6. B 句意为“他的同学很喜欢他的画,都想成为他的朋友”。
7. D 句意为“刘伟很高兴,因为他在新的学校交到了朋友”。
8. A 由下一句可知,刘伟现在有三个朋友。
9. B 由下文“他们经常帮助刘伟”可知,这三个朋友是友好的。
10. C 句意为“刘伟每天见到他们都很开心”。
查看更多完整答案,请扫码查看