2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
二、根据短文完成思维导图。
Grandpa Li is 65 years old. He is from China. He is short and kind. He likes cooking and running. We often run together in the morning. He also likes drawing. I like his pictures. He is my friend.

1.
2.
3.short and 3.
4.
5.
Grandpa Li is 65 years old. He is from China. He is short and kind. He likes cooking and running. We often run together in the morning. He also likes drawing. I like his pictures. He is my friend.
1.
65
years old2.
China
3.short and 3.
kind
4.
cooking
and running5.
drawing/my friend
答案:
二、1. 65 2. China 3. kind 4. cooking
5. drawing/my friend
5. drawing/my friend
阅读下面语言材料,然后按文后要求做题。
Hi, I'm Wang Qiang. Look at the picture. This is my friend, Jack Brown. He is from Canada. He is 14 years old.

He is in Class 9, Grade 9. He is tall and friendly. He likes sports. He is in the school basketball team( 队). He likes reading, too. We often read together.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. classmate
B. friend
C. brother
D. teacher
(
A. Fourteen.
B. Fifteen.
C. Eighteen.
D. Nineteen.
(
A. He is from China.
B. He is in Grade 7.
C. He is short and thin.
D. He is tall and friendly.
(
A. Hiking.
B. Swimming.
C. Playing basketball.
D. Playing football.
(
A. Read.
B. Sing.
C. Dance.
D. Cook.
Hi, I'm Wang Qiang. Look at the picture. This is my friend, Jack Brown. He is from Canada. He is 14 years old.
He is in Class 9, Grade 9. He is tall and friendly. He likes sports. He is in the school basketball team( 队). He likes reading, too. We often read together.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
) 1. Jack is Wang Qiang'sB
.A. classmate
B. friend
C. brother
D. teacher
(
A
) 2. How old is Jack?A. Fourteen.
B. Fifteen.
C. Eighteen.
D. Nineteen.
(
D
) 3. What can we know about Jack from the text?A. He is from China.
B. He is in Grade 7.
C. He is short and thin.
D. He is tall and friendly.
(
C
) 4. What sports does Jack like?A. Hiking.
B. Swimming.
C. Playing basketball.
D. Playing football.
(
A
) 5. What do Wang Qiang and Jack often do together?A. Read.
B. Sing.
C. Dance.
D. Cook.
答案:
三、1. B 由第三句可知,Jack是王强的朋友。
2. A 由第五句可知,Jack 14岁。
3. D 由第七句可知,Jack高个子,很友好。
4. C 由图片及倒数第三句可判断Jack喜欢打篮球。
5. A 由最后一句可知,王强和Jack经常一起读书。
2. A 由第五句可知,Jack 14岁。
3. D 由第七句可知,Jack高个子,很友好。
4. C 由图片及倒数第三句可判断Jack喜欢打篮球。
5. A 由最后一句可知,王强和Jack经常一起读书。
查看更多完整答案,请扫码查看