2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第124页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、根据中文意思完成句子。
1. 宋海洋正在为他的老师制作感谢卡片。
Song Haiyang is
2. 我的爸爸正在往我们的树上挂彩灯。
My father
3. 学生们在教师节向老师致以最美好的的祝愿。
Students
4. 我们可以用许多方式去庆祝元旦。
We can celebrate New Year’s Day
5. 我们每个人都应该了解一些春节的知识。
Each of us should
1. 宋海洋正在为他的老师制作感谢卡片。
Song Haiyang is
making a thank-you card
for his teacher.2. 我的爸爸正在往我们的树上挂彩灯。
My father
is putting
colorful lightson
our tree.3. 学生们在教师节向老师致以最美好的的祝愿。
Students
give best wishes to
their teachers on Teachers’ Day.4. 我们可以用许多方式去庆祝元旦。
We can celebrate New Year’s Day
in many ways
.5. 我们每个人都应该了解一些春节的知识。
Each of us should
learn something about
the Spring Festival.
答案:
一、1. making a thank-you card
2. is putting; on
3. give best wishes to
4. in many ways
5. learn something about
2. is putting; on
3. give best wishes to
4. in many ways
5. learn something about
二、根据短文完成思维导图。
The Spring Festival is an important festival in China. We prepare( 准备 ) it for a long time. I clean the house. Father puts up the Spring Festival couplets( 贴对联 ) and buys a lot of things, such as new clothes and food. Mother makes dinner for the family.
After the sunset( 日落 ), we get together with my grandparents and have a big meal. My grandparents and parents give me lucky money to wish me good luck.
After the meal, we watch the Spring Festival show together.
Beginning
1.
Middle
2.
End
3.
The Spring Festival is an important festival in China. We prepare( 准备 ) it for a long time. I clean the house. Father puts up the Spring Festival couplets( 贴对联 ) and buys a lot of things, such as new clothes and food. Mother makes dinner for the family.
After the sunset( 日落 ), we get together with my grandparents and have a big meal. My grandparents and parents give me lucky money to wish me good luck.
After the meal, we watch the Spring Festival show together.
Beginning
1.
I clean the house. Father puts up the Spring Festival couplets and buys a lot of things. Mother makes dinner for the family.
Middle
2.
We get together with my grandparents and have a big meal. My grandparents and parents give me lucky money to wish me good luck.
End
3.
We watch the Spring Festival Show together.
答案:
二、1. I clean the house. Father puts up the Spring Festival couplets and buys a lot of things. Mother makes dinner for the family.
2. We get together with my grandparents and have a big meal. My grandparents and parents give me lucky money to wish me good luck.
3. We watch the Spring Festival Show together.
2. We get together with my grandparents and have a big meal. My grandparents and parents give me lucky money to wish me good luck.
3. We watch the Spring Festival Show together.
阅读下面语言材料,然后按文后要求做题。
There are many traditional festivals in China. One of them is Qiqiao Festival. We also call it “Qixi Festival”. It falls on the seventh day of the seventh lunar month. It is a festival for girls. On that day, girls put on their beautiful clothes and make a wish. They wish for wisdom( 智慧 ) and happiness( 幸福 ). In some places, people make special( 特别的 ) food for girls for good luck. We call it “Qiqiao Meal”.
There are festivals for girls in other countries, like Sweden( 瑞典 ) and Japan. In Sweden, people call it “Lucia Goddess Festival( 露西娅女神节 )”. And it is on December 13th.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Girls.
B. Boys and men.
C. Boys and girls.
D. Women and men.
(
A. Good luck.
B. The special food.
C. Qiqiao Festival.
D. Wisdom.
(
A. On July seventh.
B. On February seventh.
C. On December 13th.
D. On July second.
(
A. Qiqiao Festival is not a traditional festival in China.
B. People wish for money at the Qiqiao Festival.
C. There is no festival for girls in Japan.
D. People make “Qiqiao Meal” on Qiqiao Festival.
(
A. The festival for girls in Sweden.
B. The festival for girls in Japan.
C. The festival for girls in China.
D. The festival for girls in America.
There are many traditional festivals in China. One of them is Qiqiao Festival. We also call it “Qixi Festival”. It falls on the seventh day of the seventh lunar month. It is a festival for girls. On that day, girls put on their beautiful clothes and make a wish. They wish for wisdom( 智慧 ) and happiness( 幸福 ). In some places, people make special( 特别的 ) food for girls for good luck. We call it “Qiqiao Meal”.
There are festivals for girls in other countries, like Sweden( 瑞典 ) and Japan. In Sweden, people call it “Lucia Goddess Festival( 露西娅女神节 )”. And it is on December 13th.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A
) 1. Who is Qiqiao Festival for?A. Girls.
B. Boys and men.
C. Boys and girls.
D. Women and men.
(
B
) 2. What does the underlined word “it” refer to?A. Good luck.
B. The special food.
C. Qiqiao Festival.
D. Wisdom.
(
C
) 3. When is the festival for girls in Sweden?A. On July seventh.
B. On February seventh.
C. On December 13th.
D. On July second.
(
D
) 4. What can we learn from the text?A. Qiqiao Festival is not a traditional festival in China.
B. People wish for money at the Qiqiao Festival.
C. There is no festival for girls in Japan.
D. People make “Qiqiao Meal” on Qiqiao Festival.
(
A
) 5. What is the main idea of the last paragraph?A. The festival for girls in Sweden.
B. The festival for girls in Japan.
C. The festival for girls in China.
D. The festival for girls in America.
答案:
三、1. A 由第一段第四句可知,乞巧节是女孩的节日。
2. B 由第一段最后两句句意“在一些地方,人们会给女孩制作代表好运的食物,我们把这种食物叫作乞巧饭”可知,it 指代前面的 special food。
3. C 由第二段第三句可知,瑞典女孩节在12月13日。
4. D 由第一段最后两句可知,人们会在乞巧节制作乞巧饭。
5. A 通读最后一段可知,这一段主要介绍的是瑞典女孩节。
2. B 由第一段最后两句句意“在一些地方,人们会给女孩制作代表好运的食物,我们把这种食物叫作乞巧饭”可知,it 指代前面的 special food。
3. C 由第二段第三句可知,瑞典女孩节在12月13日。
4. D 由第一段最后两句可知,人们会在乞巧节制作乞巧饭。
5. A 通读最后一段可知,这一段主要介绍的是瑞典女孩节。
查看更多完整答案,请扫码查看