2025年全效学习同步学练测七年级英语上册外研版广西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习同步学练测七年级英语上册外研版广西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习同步学练测七年级英语上册外研版广西专版》

一、根据句意用正确的名词所有格形式填空
1. Yesterday I met a friend of my
father’s

(father).
2. The club needs help at the old
people’s

(people) home.
3. This is my
brother’s
(brother) notebook.
His name is on it.
4. The
teacher’s/teachers’
(teacher) desk is in the
centre of the classroom.
5. The new teacher wants to know all the
students’
(student) names.
答案: 一、1.father’s 2.people’s 3.brother’s 4.teacher’s/teachers’ 5.students’
二、句型转换——合并为一个句子
1. This is a book. It’s my sister’s.
This is
my sister’s
book.
2. This is Fu Xing’s bedroom. This is Liu
Wei’s bedroom.
These are
Fu Xing’s
and Liu Wei’s
bedrooms
.
3. This is Lisa’s bedroom. This is Rosa’s
bedroom too.
This is
Lisa and Rosa’s
bedroom.
答案: 二、1.my sister’s 2.Fu Xing’s bedrooms 3.Lisa and Rosa’s
三、短文阅读
Family always brings us happiness. In a
family, people care for each other. There are parents, children, and sometimes grandparents.
Parents help their children grow. They teach them how to talk, walk and be kind. They also play with them and make them happy.
Brothers and sisters are also part of the family. They play together and share things with each other. Sometimes they argue, but they always love each other and stop each other from feeling lonely. They also help each other.
Grandparents are very special. They have a lot of life experience(经验). They always tell their grandchildren not to waste(浪费) food because they were not rich(富有的) and didn’t have enough food to eat when they were young.
In a family, people do many things together. They have birthdays, holidays and special dinners together. They laugh, talk and have fun. When things are hard, family members support(支持) each other.
There’s nothing like family. Family gives us happiness and a sense of belonging(归属感). It means love, care and being together. It’s the best part of life.
(
A
)1. According to the passage, what can parents teach us to do?
a. How to walk.
b. How to talk.
c. How to tell stories.
d. How to be kind.
A. abd
B. bcd
C. acd
(
A
)2. What does the underlined word “argue” in Paragraph 3 mean?
A. Speak angrily to somebody.
B. Talk about something interesting.
C. Learn something useful from others.
(
B
)3. Who is very special according to the passage?
A. Parents.
B. Grandparents.
C. Sisters and brothers.
(
C
)4. Which one best describes(描述) the life of grandparents when they were young according to the passage?
A. Safe.
B. Rich.
C. Hard.
(
A
)5. What does family mean according to the passage?
A. Love, care and being together.
B. Care, happiness and being together.
C. Love, happiness and being together.
答案: 三、1.A 2.A 3.B 4.C 5.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭