2025年PASS教材搭档六年级英语上册鲁教版五四制
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年PASS教材搭档六年级英语上册鲁教版五四制 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
一、完形填空。
Dear Gina,
How are you? Welcome to be my friend. My name is Jack. I have a cousin. He is my aunt's son. His name is Tom Green. We can 1 him Tom. Tom is very tidy, 2 his room is tidy too. I always 3 him for school things. Look at the 4. It's a photo of his room. His books are on the table. His favourite 5 is red. His red schoolbag is on the 6. His red pencil box is on the desk too. There are 7 pens and a set of keys in the pencil box. 8 is that under the desk? Oh, it's a picture, but it's not his. It's his brother Alan's. Alan likes 9. He draws cats and dogs. Tom has a(n) 10. It's on the table. He always calls his friends with it. This is my cousin's room. What about your room? Is it tidy too? Write to me!
Yours,
Jack
1. A. spell B. call C. speak D. keep
2. A. but B. because C. or D. so
3. A. meet B. find C. help D. ask
4. A. photo B. schoolbag C. book D. room
5. A. colour B. food C. ruler D. sock
6. A. chair B. desk C. bed D. sofa
7. A. some B. any C. this D. that
8. A. Where B. Who C. When D. What
9. A. apples B. animals C. books D. rooms
10. A. computer B. key C. telephone D. ID card
Dear Gina,
How are you? Welcome to be my friend. My name is Jack. I have a cousin. He is my aunt's son. His name is Tom Green. We can 1 him Tom. Tom is very tidy, 2 his room is tidy too. I always 3 him for school things. Look at the 4. It's a photo of his room. His books are on the table. His favourite 5 is red. His red schoolbag is on the 6. His red pencil box is on the desk too. There are 7 pens and a set of keys in the pencil box. 8 is that under the desk? Oh, it's a picture, but it's not his. It's his brother Alan's. Alan likes 9. He draws cats and dogs. Tom has a(n) 10. It's on the table. He always calls his friends with it. This is my cousin's room. What about your room? Is it tidy too? Write to me!
Yours,
Jack
1. A. spell B. call C. speak D. keep
2. A. but B. because C. or D. so
3. A. meet B. find C. help D. ask
4. A. photo B. schoolbag C. book D. room
5. A. colour B. food C. ruler D. sock
6. A. chair B. desk C. bed D. sofa
7. A. some B. any C. this D. that
8. A. Where B. Who C. When D. What
9. A. apples B. animals C. books D. rooms
10. A. computer B. key C. telephone D. ID card
答案:
【篇章导读】本文是杰克写给吉娜的一封信,信中介绍了杰克堂兄(弟)的房间。
1. B 此处表示“称他为汤姆”,应用call。
2. D 空格前后为因果关系,前因后果,故选D。
3. D ask sb. for sth. 意为“找某人要某物”。
4. A 根据下文“It's a photo...”可知,要看的是“照片”。
5. A 根据red可知,他最喜欢的“颜色”是红色。
6. B 根据下文“His red pencil box is on the desk too.”可知,书包放在书桌上。
7. A 此句为肯定句,且修饰复数名词,应用some。
8. D 根据下文“Oh, it's a picture...”可知,是对物品进行提问,应用疑问词what。
9. B 根据“He draws cats and dogs.”可知,他喜欢的是“动物”。
10. C 根据“He always calls...with it.”可知,汤姆有一部“电话”。
1. B 此处表示“称他为汤姆”,应用call。
2. D 空格前后为因果关系,前因后果,故选D。
3. D ask sb. for sth. 意为“找某人要某物”。
4. A 根据下文“It's a photo...”可知,要看的是“照片”。
5. A 根据red可知,他最喜欢的“颜色”是红色。
6. B 根据下文“His red pencil box is on the desk too.”可知,书包放在书桌上。
7. A 此句为肯定句,且修饰复数名词,应用some。
8. D 根据下文“Oh, it's a picture...”可知,是对物品进行提问,应用疑问词what。
9. B 根据“He draws cats and dogs.”可知,他喜欢的是“动物”。
10. C 根据“He always calls...with it.”可知,汤姆有一部“电话”。
二、短文填空。
Leo is a middle school student. He is 1. ____ America. He is twelve. He studies in Class Four, Grade Seven. His Chinese teacher is Mrs Zhao, and he finds Chinese really difficult. He likes 2. ____ (play) soccer with his friends. But he doesn't play it well. He likes basketball too. And he is very good at it. Now Leo lives in his cousin David's house. He has a big and nice bedroom. 3. ____ his bedroom, you can 4. ____ (see) a bed, a table, a chair, a clock, a map, a picture, a cat and some 5. ____ (book). The bed is white. The table and the chair are brown. The cat is very 6. ____ (love) and it's black. 7. ____ (it) name is Mimi. And it's always under 8. ____ table. The clock is blue. It's on the table. Leo likes to read books quietly in his bedroom. The door 9. ____ the window are yellow. There is a map of China. There is also a picture of his family. Both of them are 10. ____ the wall.
Leo is a middle school student. He is 1. ____ America. He is twelve. He studies in Class Four, Grade Seven. His Chinese teacher is Mrs Zhao, and he finds Chinese really difficult. He likes 2. ____ (play) soccer with his friends. But he doesn't play it well. He likes basketball too. And he is very good at it. Now Leo lives in his cousin David's house. He has a big and nice bedroom. 3. ____ his bedroom, you can 4. ____ (see) a bed, a table, a chair, a clock, a map, a picture, a cat and some 5. ____ (book). The bed is white. The table and the chair are brown. The cat is very 6. ____ (love) and it's black. 7. ____ (it) name is Mimi. And it's always under 8. ____ table. The clock is blue. It's on the table. Leo likes to read books quietly in his bedroom. The door 9. ____ the window are yellow. There is a map of China. There is also a picture of his family. Both of them are 10. ____ the wall.
答案:
1. from 2. to play/playing 3. In 4. see
5. books 6. lovely 7. Its 8. the 9. and
10. on
5. books 6. lovely 7. Its 8. the 9. and
10. on
三、阅读理解。
Good morning! I'm Cindy. I'm an English girl. I'm 13 years old. What's this? It's a quilt (被子). It isn't my quilt. It's Grace's. She is my sister and she is 11. What can you see on the quilt? A picture of some letters and an orange. What's this? It's O. What colour is it? It's red. And this is R. It's blue. And this is A. It's yellow. And what's this? It's N. It's purple. G is orange. What's that? It's E. It's green. Now please spell orange! O - R - A - N - G - E. What colour is the orange? It isn't orange. It's green!
1. The quilt is ____.
A. Cindy's B. Helen's C. Eric's D. Grace's
2. 【新考法·图文结合】A picture of a(n) ____ is on the quilt.
A. B.
C. D.

3. What colour is O on the quilt?
A. Red. B. Yellow. C. White. D. Purple.
4. ____ is green on the quilt.
A. R B. A C. E D. G
5. Which of the following statements is TRUE?
A. The quilt is not good.
B. The quilt is green.
C. N is white on the quilt.
D. Six letters are on the quilt.
Good morning! I'm Cindy. I'm an English girl. I'm 13 years old. What's this? It's a quilt (被子). It isn't my quilt. It's Grace's. She is my sister and she is 11. What can you see on the quilt? A picture of some letters and an orange. What's this? It's O. What colour is it? It's red. And this is R. It's blue. And this is A. It's yellow. And what's this? It's N. It's purple. G is orange. What's that? It's E. It's green. Now please spell orange! O - R - A - N - G - E. What colour is the orange? It isn't orange. It's green!
1. The quilt is ____.
A. Cindy's B. Helen's C. Eric's D. Grace's
2. 【新考法·图文结合】A picture of a(n) ____ is on the quilt.
A. B.
C. D.
3. What colour is O on the quilt?
A. Red. B. Yellow. C. White. D. Purple.
4. ____ is green on the quilt.
A. R B. A C. E D. G
5. Which of the following statements is TRUE?
A. The quilt is not good.
B. The quilt is green.
C. N is white on the quilt.
D. Six letters are on the quilt.
答案:
【篇章导读】本文介绍了格蕾丝的被子。
1. D 细节理解题。根据“It's a quilt. It isn't my quilt. It's Grace's.”可知,被子是格蕾丝的。
2. B 图文结合题。根据“A picture of some letters and an orange.”可知,被子上有一个橙子的图案。
3. A 细节理解题。根据文章中的“It's O. What colour is it? It's red.”可知,O是红色的。
4. C 细节理解题。根据“It's E. It's green.”可知,E是绿色的。
5. D 细节理解题。被子上的字母拼成了单词ORANGE,即D项正确。
1. D 细节理解题。根据“It's a quilt. It isn't my quilt. It's Grace's.”可知,被子是格蕾丝的。
2. B 图文结合题。根据“A picture of some letters and an orange.”可知,被子上有一个橙子的图案。
3. A 细节理解题。根据文章中的“It's O. What colour is it? It's red.”可知,O是红色的。
4. C 细节理解题。根据“It's E. It's green.”可知,E是绿色的。
5. D 细节理解题。被子上的字母拼成了单词ORANGE,即D项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看