2025年金钥匙试卷四年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金钥匙试卷四年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金钥匙试卷四年级英语上册人教版》

七 Dongdong写了一篇关于天气的介绍,不小心弄上了污渍,请你帮他选出正确的单词补全文章吧!请注意有多余选项。(10★)
warm hot fun windy swim kite

hot, kite, windy, fun, swim
答案: hot, kite, windy, fun, swim
八 “天气对话接龙”游戏正在进行,你能联系上下文完成对话吗?(10★)
Amy: Hi, John! What’s the weather like in your city?
John:
D

Amy: Great!
A

John: We can play games outside.
B

Amy: It’s cold and rainy here.
John: Oh, no!
C

Amy: Yes, but
E

John: That’s a good idea!

A. What can you do then?
B. How about your city?
C. You can’t fly kites.
D. It’s sunny today.
E. we can read books at home.
答案: 1. D 2. A 3. B 4. C 5. E
九 “天气探险家”分享会开始啦,读一读Shanshan的文章,完成任务,看看谁才是真正的探险家吧!
Hello! I’m Shanshan. I live in Harbin. It’s in winter now. The weather is cold and snowy. I wear a thick coat, sweater, and gloves. My friend Kate and I make a big snowman. We can have a snowball fight. In Shanghai, my cousin Mark says it’s cool and rainy. He wears a coat and makes cards with his friends. My uncle is in Sanya. It’s hot and sunny there. He wears a T-shirt. He can swim. How different the weather is!
任务一:请在以下的城市中选出相应的天气标志。(有多余选项)

D
A
C


任务二:根据短文内容,完成下列的思维导图。(12★)

1. a thick coat, sweater and gloves 2. make a big snowman, have a snowball fight 3. cool and rainy 4. makes cards with his friends 5. hot and sunny 6. a T-shirt
答案: 任务一:D A C 任务二:1. a thick coat, sweater and gloves 2. make a big snowman, have a snowball fight 3. cool and rainy 4. makes cards with his friends 5. hot and sunny 6. a T-shirt

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭