2025年新课程课堂同步练习册七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程课堂同步练习册七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程课堂同步练习册七年级英语上册外研版》

Ⅷ. 根据短文内容,从短文后的方框中选出能填入空白处的最佳选项。(其中有一项为多余选项)
Hi! My name is Marco. Do you like movies? I do. I like movies very much. Everyone in my family likes movies.
56 Sometimes we go to the cinema to watch movies. Sometimes we watch movies at home. When we watch movies at home, we often watch them on TV. We also watch movies from the Internet.
My favourite movies are action movies. I like exciting things and action movies are exciting. 57 She does not like the same kind of movies that I like. She likes funny movies. My father likes watching movies about real things and real people. 58 She likes all kinds of movies.
Last week, we watched an old movie. It was called “The Sound of Music”. 59 They were very good singers. In the movie, the mother died. The father and the children needed a new mother. 60 At the end of the movie, the family was safe and the children got a new mother. I like the movie because it has a happy ending.
56.
F
57.
A
58.
D
59.
E
60.
B
答案: 56.F 57.A 58.D 59.E 60.B
Ⅸ. 阅读下面短文,根据短文内容按要求完成任务。
Daniel is one of my new friends. He is a fan of science. He thinks science is very cool. It is all around us. Science changes our lives!
Daniel often visits science museums. He gets to see all kinds of things and learns a lot. It is great fun for him.
At home, he likes to take things apart and learn how they work. Now he can help fix things around the house!
In his free time, Daniel reads many science books. He also goes on the Internet to find answers to his endless (无尽的) questions.
He wants to be a scientist one day. I am sure his dream can come true.
Task Ⅰ: Finish the chart according to the article. Fill in each blank with no more than 3 words.

61.
fan
62.
changes
63.
science museums
64.
Learn
65.
scientist

Task Ⅱ: Answer the following questions.
66. Why does Daniel think science is cool?
Because he thinks it is all around us and changes our lives.

67. What does Daniel like to do at home?
He likes to take things apart and learn how they work.

68. What do you think of Daniel? Explain your reason(s) in about 20 words.
He is very curious. Because he enjoys exploring and learning about how things work.
答案: 61. fan 62. changes 63. science museums 64. Learn 65. scientist 66. Because he thinks it is all around us and changes our lives. 67. He likes to take things apart and learn how they work. 68. He is very curious. Because he enjoys exploring and learning about how things work. (答案不唯一,言之有理即可)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭