第79页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
七、阅读理解。
WELCOME TO MUSIC CLUB
Do you like singing or playing musical instruments? If your answer is “yes”, you can join us! We have piano lessons every Friday evening in our club. We also have guitar lessons on Monday evenings. You don't have to pay—the lessons are all free. Just come and have a try! We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings. If you like singing, you will find them useful. In our club, you can meet many students from different classes and you can make friends with them. Come on! Join us!
(
A. guitar
B. piano
C. singing
D. violin
(
A. every evening
B. on Monday evenings
C. every Friday evening
D. every Friday morning
(
A. have piano lessons
B. have guitar lessons
C. have classes for singing skills
D. have dancing lessons
(
A. students must pay to join this club
B. students must play musical instruments very well to join this club
C. students must sing very well to join this club
D. students can make some new friends in the club
(
A. 纲领
B. 技巧
C. 活动
D. 指法
WELCOME TO MUSIC CLUB
Do you like singing or playing musical instruments? If your answer is “yes”, you can join us! We have piano lessons every Friday evening in our club. We also have guitar lessons on Monday evenings. You don't have to pay—the lessons are all free. Just come and have a try! We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings. If you like singing, you will find them useful. In our club, you can meet many students from different classes and you can make friends with them. Come on! Join us!
(
D
)1. You can't have ______ lessons in the club.A. guitar
B. piano
C. singing
D. violin
(
C
)2. You can have piano lessons ______.A. every evening
B. on Monday evenings
C. every Friday evening
D. every Friday morning
(
C
)3. On Tuesday evenings, you can ______.A. have piano lessons
B. have guitar lessons
C. have classes for singing skills
D. have dancing lessons
(
D
)4. From the passage, we can know that ______.A. students must pay to join this club
B. students must play musical instruments very well to join this club
C. students must sing very well to join this club
D. students can make some new friends in the club
(
B
)5. What does the underlined word “skills” mean?A. 纲领
B. 技巧
C. 活动
D. 指法
答案:
1. D 【点拨】根据“We have piano lessons every Friday evening in our club. We also have guitar lessons on Monday evenings.”和“We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings.”可知,在俱乐部不能上小提琴课。2. C 【点拨】根据“We have piano lessons every Friday evening in our club.”可知,每周五晚上都有钢琴课。3. C 【点拨】根据“We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings.”可知,在周二晚上可以上唱歌技巧的课。4. D 【点拨】根据“In our club, you can meet many students from different classes and you can make friends with them.”可知,在俱乐部可以交到朋友。5. B 【点拨】根据“We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings. If you like singing, you will find them useful.”可知,如果你喜欢唱歌,你会发现这些“技巧”很有用。skills 是“技巧”的意思。
八、任务型阅读。
根据短文内容,回答下列问题。
Hello, my name is Betty. I have four good friends. They are Peter, Alice, Sam and Susan. We are in the same class, but we want to join different clubs. Peter wants to join the story - telling club because he is good at telling stories. Alice wants to join the English club. She wants to speak English and make friends there. Sam wants to join the music club. He can play the guitar very well. He often plays the guitar with his friends in the park on the weekend. Susan wants to join the swimming club. She can swim very well. She wants to help other people to swim there. I want to join the dancing club because I like dancing. I want to be a dancer.
1. How many good friends does Betty have? She has
2. Why does Peter want to join the story - telling club? Because he
3. Does Sam often play the guitar in the park on the weekend?
4. What club does Susan want to join? She wants to join
5. What does Betty want to be? She wants to be
根据短文内容,回答下列问题。
Hello, my name is Betty. I have four good friends. They are Peter, Alice, Sam and Susan. We are in the same class, but we want to join different clubs. Peter wants to join the story - telling club because he is good at telling stories. Alice wants to join the English club. She wants to speak English and make friends there. Sam wants to join the music club. He can play the guitar very well. He often plays the guitar with his friends in the park on the weekend. Susan wants to join the swimming club. She can swim very well. She wants to help other people to swim there. I want to join the dancing club because I like dancing. I want to be a dancer.
1. How many good friends does Betty have? She has
four/4
good friends.2. Why does Peter want to join the story - telling club? Because he
is good at telling stories
.3. Does Sam often play the guitar in the park on the weekend?
Yes, he does.
4. What club does Susan want to join? She wants to join
the swimming club
.5. What does Betty want to be? She wants to be
a dancer
.
答案:
1. four/4 2. is good at telling stories 3. Yes, he does. 4. the swimming club 5. a dancer
查看更多完整答案,请扫码查看