2025年启东中学作业本七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本七年级英语上册人教版》

七、阅读理解。
WELCOME TO MUSIC CLUB
Do you like singing or playing musical instruments? If your answer is “yes”, you can join us! We have piano lessons every Friday evening in our club. We also have guitar lessons on Monday evenings. You don't have to pay—the lessons are all free. Just come and have a try! We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings. If you like singing, you will find them useful. In our club, you can meet many students from different classes and you can make friends with them. Come on! Join us!
(
D
)1. You can't have ______ lessons in the club.
A. guitar
B. piano
C. singing
D. violin
(
C
)2. You can have piano lessons ______.
A. every evening
B. on Monday evenings
C. every Friday evening
D. every Friday morning
(
C
)3. On Tuesday evenings, you can ______.
A. have piano lessons
B. have guitar lessons
C. have classes for singing skills
D. have dancing lessons
(
D
)4. From the passage, we can know that ______.
A. students must pay to join this club
B. students must play musical instruments very well to join this club
C. students must sing very well to join this club
D. students can make some new friends in the club
(
B
)5. What does the underlined word “skills” mean?
A. 纲领
B. 技巧
C. 活动
D. 指法
答案: 1. D 【点拨】根据“We have piano lessons every Friday evening in our club. We also have guitar lessons on Monday evenings.”和“We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings.”可知,在俱乐部不能上小提琴课。2. C 【点拨】根据“We have piano lessons every Friday evening in our club.”可知,每周五晚上都有钢琴课。3. C 【点拨】根据“We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings.”可知,在周二晚上可以上唱歌技巧的课。4. D 【点拨】根据“In our club, you can meet many students from different classes and you can make friends with them.”可知,在俱乐部可以交到朋友。5. B 【点拨】根据“We also have classes to teach students singing skills on Tuesday evenings. If you like singing, you will find them useful.”可知,如果你喜欢唱歌,你会发现这些“技巧”很有用。skills 是“技巧”的意思。
八、任务型阅读。
根据短文内容,回答下列问题。
Hello, my name is Betty. I have four good friends. They are Peter, Alice, Sam and Susan. We are in the same class, but we want to join different clubs. Peter wants to join the story - telling club because he is good at telling stories. Alice wants to join the English club. She wants to speak English and make friends there. Sam wants to join the music club. He can play the guitar very well. He often plays the guitar with his friends in the park on the weekend. Susan wants to join the swimming club. She can swim very well. She wants to help other people to swim there. I want to join the dancing club because I like dancing. I want to be a dancer.
1. How many good friends does Betty have? She has
four/4
good friends.
2. Why does Peter want to join the story - telling club? Because he
is good at telling stories
.
3. Does Sam often play the guitar in the park on the weekend?
Yes, he does.

4. What club does Susan want to join? She wants to join
the swimming club
.
5. What does Betty want to be? She wants to be
a dancer
.
答案: 1. four/4 2. is good at telling stories 3. Yes, he does. 4. the swimming club 5. a dancer

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭