第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
一、用括号内所给单词的适当形式填空。
1. My brother usually
2. —Who are those two women?
—They are
3. Does this elephant
4. —
—Yes,he
5. This is my
1. My brother usually
watches
(watch) football matches on Saturdays.2. —Who are those two women?
—They are
Lucy's and Lily's
(Lucy and Lily) mothers.3. Does this elephant
come
(come) from China?4. —
Does
your brother ______have
(have) a computer game?—Yes,he
does
.5. This is my
cousin's
(cousin) soccer ball. We often play together.
答案:
1. watches 2. Lucy's and Lily's 3. come 4. Does;have;does 5. cousin's
(
A.Tony and Peter’s
B.Tony’s and Peter
C.Tony’s and Peter’s
D.Tony and Peter
A
)1.(2022·黑龙江绥化改编)______ father is a pilot. He has been to many countries around the world.A.Tony and Peter’s
B.Tony’s and Peter
C.Tony’s and Peter’s
D.Tony and Peter
答案:
A 【点拨】根据“father”可知,此处指两个人共有的爸爸,在后一个人名后加 's。
(
A.is
B.do
C.are
D.does
D
)2.I don’t have a watch, but my sister ______.A.is
B.do
C.are
D.does
答案:
D 【点拨】my sister 为第三人称单数,根据前面 don't可以判断此处用助动词 does。
(
A.Tom
B.Tom’s
C.the Tom
D.the Tom’s
B
)3.The little girl over there is ______Tom's
cousin.A.Tom
B.Tom’s
C.the Tom
D.the Tom’s
答案:
B 【点拨】Tom 的名词所有格形式是直接在其后面加 's。
(
A.Do; have
B.Does; have
C.Are; have
D.Do; has
A
)4.______ they ______ a soccer ball?A.Do; have
B.Does; have
C.Are; have
D.Do; has
答案:
A 【点拨】根据主语 they 判断助动词用 do;do 后面用动词原形 have。
( )5.—Does he have a baseball? —
A.Yes,he does
B.Yes,he do
C.No,he doesn’t
D.No,he don’t
No,he doesn't
. But he has a baseball bat.A.Yes,he does
B.Yes,he do
C.No,he doesn’t
D.No,he don’t
答案:
C 【点拨】根据答语中“But he has a baseball bat.”可以判断,前面应该用否定回答“No,he doesn't.”。
三、根据要求完成句子,每空一词。
1. I have two model planes. (用 he 代替 I 改写句子)
2. They have a nice classroom. (改为一般疑问句)
3. Mrs Miller has three daughters. (改为一般疑问句)
4. His brother has a tennis racket. (改为否定句)
His brother
5. Does Linda have a volleyball? (作肯定与否定回答)
1. I have two model planes. (用 he 代替 I 改写句子)
He
has
two model planes.2. They have a nice classroom. (改为一般疑问句)
Do
they have
a nice classroom?3. Mrs Miller has three daughters. (改为一般疑问句)
Does
Mrs Miller have
three daughters?4. His brother has a tennis racket. (改为否定句)
His brother
doesn't
have
a tennis racket.5. Does Linda have a volleyball? (作肯定与否定回答)
Yes
,she does
./No
,she doesn't
.
答案:
1. He has 2. Do;have 3. Does;have 4. doesn't have 5. Yes;does;No;doesn't
四、任务型阅读。
Hello,kids(孩子们)! My name is John Green. Nice to meet you. My telephone number is 665 - 8596. I’m a father of two kids. I’m 39. I have a son and a daughter. Here is a photo of my family. This is my son. He is 8. His name is Paul Green. The little girl is my daughter. She is three now. She likes red very much. She has many red toys(玩具). Her name is Lucy Green. Paul loves his sister very much. Jenny Green is their mother. She’s 38. She is a good mother. I have a happy family.
根据短文内容回答问题。
1. What’s the father’s telephone number?
2. How old is Paul?
3. What colour does Lucy Green like?
4. Who is the kids’ mother?
5. What’s Paul’s mother’s first name?
Hello,kids(孩子们)! My name is John Green. Nice to meet you. My telephone number is 665 - 8596. I’m a father of two kids. I’m 39. I have a son and a daughter. Here is a photo of my family. This is my son. He is 8. His name is Paul Green. The little girl is my daughter. She is three now. She likes red very much. She has many red toys(玩具). Her name is Lucy Green. Paul loves his sister very much. Jenny Green is their mother. She’s 38. She is a good mother. I have a happy family.
根据短文内容回答问题。
1. What’s the father’s telephone number?
665-8596.
2. How old is Paul?
He is 8.
3. What colour does Lucy Green like?
She likes red.
4. Who is the kids’ mother?
Jenny Green is their mother.
5. What’s Paul’s mother’s first name?
Jenny.
答案:
1. 665-8596. 2. He is 8. 3. She likes red. 4. Jenny Green is their mother. 5. Jenny.
查看更多完整答案,请扫码查看