第6页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
( )1. I bought ______ ice cream yesterday.
A.a
B.an
C.two
A.a
B.an
C.two
答案:
1.B
( )2. Jim went to Shanghai and ______ the Huangpu River.
A.visited
B.visit
C.visits
A.visited
B.visit
C.visits
答案:
2.A
( )3. ______ you go to the old people's home last Saturday?
A.Does
B.Did
C.Do
A.Does
B.Did
C.Do
答案:
3.B
( )4. Simon ______ in Wuhan this year. But he ______ in Nanjing last year.
A.live, lives
B.lives, lives
C.lives, lived
A.live, lives
B.lives, lives
C.lives, lived
答案:
4.C
七、〔新情境〕上周六李明一家都在家里做什么呢?看图,判断句子正(T)误(F)。(10 分)
Last Saturday, Li Ming's family stayed at home. What did they do?

(
(
(
(
(
Last Saturday, Li Ming's family stayed at home. What did they do?
(
F
)1. Li Ming's mother cooked noodles.(
T
)2. Li Ming's father watched TV.(
F
)3. Li Ming played with the little cat.(
T
)4. Li Ming's sister helped Mum do housework.(
F
)5. Li Ming's grandfather washed clothes.
答案:
1.F 2.T 3.F 4.T 5.F
八、选择合适的选项补全对话,将序号写在横线上。(10 分)
Kate: Hi, John! 1. ______
John: Yes, I went to Hangzhou with my parents.
Kate: Did you go there by train?
John: 2. ______
Kate: 3. ______
John: Yes, we lived near the West Lake. It's a beautiful lake. Where did you go?
Kate: 4. ______
John: Harbin? It's a good place for summer holiday. Did you go there with Mike?
Kate: 5. ______
A. Did you visit the West Lake?
B. Did you have a nice holiday?
C. Yes, I did.
D. I went to Harbin.
E. No, we went there by plane.
Kate: Hi, John! 1. ______
B
John: Yes, I went to Hangzhou with my parents.
Kate: Did you go there by train?
John: 2. ______
E
Kate: 3. ______
A
John: Yes, we lived near the West Lake. It's a beautiful lake. Where did you go?
Kate: 4. ______
D
John: Harbin? It's a good place for summer holiday. Did you go there with Mike?
Kate: 5. ______
C
We visited Sun Island Park(太阳岛公园).A. Did you visit the West Lake?
B. Did you have a nice holiday?
C. Yes, I did.
D. I went to Harbin.
E. No, we went there by plane.
答案:
1.B 2.E 3.A 4.D 5.C
九、阅读短文,完成下列任务。(12 分)
My name is Lily. I'm a girl. I was busy last Sunday. In the morning, I visited my friend, Ann. It was her birthday. We danced and sang. In the afternoon, we went to the park. The trees were green. The flowers were beautiful. We played games there. On Sunday evening, I washed my clothes. Then I played the piano. I was happy!
任务一:〔新题型〕根据短文内容,用“√”勾选出 Lily 上周日活动的照片,帮她完成朋友圈的配图。(6 分)

任务二:根据短文内容,回答下列问题。(6 分)
1. Did Lily and Ann play games last Sunday?______
2. Did Lily go shopping last Sunday?______
My name is Lily. I'm a girl. I was busy last Sunday. In the morning, I visited my friend, Ann. It was her birthday. We danced and sang. In the afternoon, we went to the park. The trees were green. The flowers were beautiful. We played games there. On Sunday evening, I washed my clothes. Then I played the piano. I was happy!
任务一:〔新题型〕根据短文内容,用“√”勾选出 Lily 上周日活动的照片,帮她完成朋友圈的配图。(6 分)
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(6 分)
1. Did Lily and Ann play games last Sunday?______
2. Did Lily go shopping last Sunday?______
答案:
任务一:

任务二:1. Yes, they did.
2. No, she didn't.
任务一:
任务二:1. Yes, they did.
2. No, she didn't.
查看更多完整答案,请扫码查看