2025年创维新课堂五年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创维新课堂五年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创维新课堂五年级英语上册外研版》

九、将下列句子排序,组成一段完整、通顺的对话。(首句已给出)(10 分)
(
3
)OK! How much cheese do you want?
(
2
)Yes. I want to buy some cheese.
(
5
)Here is your cheese.
( 1 )Can I help you?
(
4
)Half a kilo, please.
(
6
)Thank you.
答案: 正确顺序:3 2 5 1 4 6
十、〔德州市〕阅读信件,选择正确答案。(15 分)
Dear Lucy,
Yesterday I went shopping with Mum in the morning. The supermarket opened at nine o’clock. We got up at half past eight and went to the supermarket by bus. We needed food for Wendy’s birthday. My father made a shopping list for us. We bought a big birthday cake and some fruit. We bought a dress for Wendy too. We didn’t buy any sweets, because they are bad for our teeth. After lunch, we walked to the park at three o’clock. We took photos in the park. And we went home at six o’clock in the afternoon. We were very tired, but very happy!
Billy
(
B
)1. What did Billy and Mum do yesterday?
A. They went to school. B. They went shopping. C. They went to the library.
(
C
)2. Who made a shopping list for them?
A. Billy’s mother. B. Wendy’s father. C. Billy’s father.
(
B
)3. —Did they buy any sweets? —______
A. Yes, they did. B. No, they didn’t. C. We don’t know.
(
C
)4. They went to the park ______.
A. by bike B. by bus C. on foot
(
B
)5. They stayed in the park for ______ hours.
A. one B. three C. five
答案: 1.B 2.C 【解析】根据落款可知,这封信是Billy所写,信中提到“My father made a shopping list for us.”,由此可知,是Billy的爸爸列了一份购物清单,故本题选C。3.B 4.C 【解析】由信件中“...we walked to the park...”可知,他们是步行去的公园,故C项on foot符合文意。5.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭