第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
五、将下列句子排序,组成一段完整、通顺的对话。(其中首句已给出)
A.Yes. But now he's a fantastic goalkeeper.
B.Can you play football, Sam?
C.Yes, I can play it well.
D.Tony can play it well too.
E.Really? In the past, he was not good at it.
F.Wow! He is really cool!
正确顺序: B
A.Yes. But now he's a fantastic goalkeeper.
B.Can you play football, Sam?
C.Yes, I can play it well.
D.Tony can play it well too.
E.Really? In the past, he was not good at it.
F.Wow! He is really cool!
正确顺序: B
C
D
E
A
F
答案:
正确顺序:B C D E A F
六、阅读短文,选择正确答案。
Hello, I'm Lucy. Look! This is a photo of my grandma. She is sixty - five years old. In the past, she liked sport very much. She was a good basketball player. She was good at basketball. And she could run very fast, jump really high and pass the ball well. Now she is old. She can't play basketball well, but she is very healthy. She is very nice. I love her very much!
(
A. 56
B. 75
C. 65
(
A. basketball player
B. football player
C. PE teacher
(
A. jump really far
B. pass the ball well
C. catch the ball well
(
A. healthy
B. young
C. fat
(
A. This is a photo of Lucy's grandpa.
B. Lucy's grandma was good at football.
C. Lucy's grandma liked sport very much in the past.
Hello, I'm Lucy. Look! This is a photo of my grandma. She is sixty - five years old. In the past, she liked sport very much. She was a good basketball player. She was good at basketball. And she could run very fast, jump really high and pass the ball well. Now she is old. She can't play basketball well, but she is very healthy. She is very nice. I love her very much!
(
C
)1. Lucy's grandma is ____ years old now.A. 56
B. 75
C. 65
(
A
)2. Lucy's grandma was a good ____.A. basketball player
B. football player
C. PE teacher
(
B
)3. Lucy's grandma could ____.A. jump really far
B. pass the ball well
C. catch the ball well
(
A
)4. Lucy's grandma is ____ now.A. healthy
B. young
C. fat
(
C
)5. Which one is true?A. This is a photo of Lucy's grandpa.
B. Lucy's grandma was good at football.
C. Lucy's grandma liked sport very much in the past.
答案:
1. C 2. A 3. B 【解析】根据短文中“And she could run very fast, jump really high and pass the ball well.”可知,Lucy 的奶奶过去跑得很快,跳得很高,而且传球传得很好。结合备选项可知,B项正确。4. A 5. C 【解析】根据文中“Hello, I'm Lucy. Look! This is a photo of my grandma.”可知,照片中的人是 Lucy 的奶奶,而不是 Lucy 的爷爷,故排除 A 项;文中“She was good at basketball.”表明,Lucy 的奶奶擅长篮球,而不是擅长足球,故排除 B 项;文中“In the past, she liked sport very much.”与 C 项描述一致,故 C 项正确。综上,本题答案为 C。
查看更多完整答案,请扫码查看