第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
五、〔朝霞原创·新角度〕学校开设了许多俱乐部。请根据下面几名同学的描述,为他们选择合适的俱乐部,将人名填在对应的横线上。
Hello! I'm Sam. I like singing songs. I can sing Chinese songs very well.
My name is Amy. I'm tall and thin. And I'm good at dancing.
I'm John. I can jump high. I want to be a basketball player like Yao Ming.
My name is Linlin. English is my favourite subject. I can speak English well.

1.
Hello! I'm Sam. I like singing songs. I can sing Chinese songs very well.
My name is Amy. I'm tall and thin. And I'm good at dancing.
I'm John. I can jump high. I want to be a basketball player like Yao Ming.
My name is Linlin. English is my favourite subject. I can speak English well.
1.
Amy
2. John
3. Linlin
4. Sam
答案:
1. Amy 2. John 3. Linlin 4. Sam
六、〔周口市〕阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Today is Lanlan's birthday. Her father brings her a new friend. It's a toy robot.
The robot is interesting. It can talk. Lanlan says, "What can you do?"The robot answers, "I can do many things. I can sing and dance. I can speak(讲) Chinese well. But I can't speak English well. Can you speak English well?" Lanlan says, "Yes, I am good at English. I can sing English songs well. Let's sing an English song.""OK," says the robot. They sing English songs and dance happily. They become(成为) good friends.
(
(
(
(
(
Today is Lanlan's birthday. Her father brings her a new friend. It's a toy robot.
The robot is interesting. It can talk. Lanlan says, "What can you do?"The robot answers, "I can do many things. I can sing and dance. I can speak(讲) Chinese well. But I can't speak English well. Can you speak English well?" Lanlan says, "Yes, I am good at English. I can sing English songs well. Let's sing an English song.""OK," says the robot. They sing English songs and dance happily. They become(成为) good friends.
(
F
)1. Lanlan's mother brings the robot for her.(
T
)2. The robot can sing and dance.(
F
)3. The robot can speak English well.(
T
)4. Lanlan can speak English well.(
F
)5. The robot can't be a good friend of Lanlan.
答案:
1. F 2. T 3. F 【解析】由文中机器人回答的话"I can speak Chinese well. But I can't speak English well."可知,机器人英语说得不好,本题描述错误。4. T 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看