第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
八、请根据图片和中文提示补全句子。

1. He has
2. I'm
3. They are
4. Kate is
5. They are
1. He has
short hair
(短头发).2. I'm
tall and strong
(又高又壮).3. They are
friends
(朋友).4. Kate is
quiet
(安静的).5. They are
playing
(玩耍).
答案:
1. short hair 2. tall and strong 3. friends 4. quiet 5. playing
九、阅读短文,完成任务。
My friend is a boy. His name is Ben. He is tall and thin. He has short brown hair and big blue eyes. Ben likes weiqi. Every day after school, he plays weiqi with his father at home. He also likes sports. On weekends, he often plays football with his friends. Ben is a very kind boy. He often helps his classmates. He is good at (擅长于) drawing. He often draws pictures.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正 (T) 误 (F)。
(
(
(
(
(
任务二:根据短文内容,用完整的句子回答问题。
1. What does Ben do after school every day?
2. What does Ben often do on weekends?
3. What is Ben good at?
My friend is a boy. His name is Ben. He is tall and thin. He has short brown hair and big blue eyes. Ben likes weiqi. Every day after school, he plays weiqi with his father at home. He also likes sports. On weekends, he often plays football with his friends. Ben is a very kind boy. He often helps his classmates. He is good at (擅长于) drawing. He often draws pictures.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正 (T) 误 (F)。
(
F
) 1. Ben is a girl.(
F
) 2. Ben has short brown hair and small blue eyes.(
T
) 3. Ben likes weiqi and sports.(
F
) 4. Ben is not kind.(
T
) 5. Ben can draw pictures.任务二:根据短文内容,用完整的句子回答问题。
1. What does Ben do after school every day?
He plays weiqi with his father at home.
2. What does Ben often do on weekends?
He often plays football with his friends.
3. What is Ben good at?
He is good at drawing.
答案:
任务一:1. F 2. F 3. T 4. F 5. T 任务二:1. He plays weiqi with his father at home. 2. He often plays football with his friends. 3. He is good at drawing.
查看更多完整答案,请扫码查看