第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
(
—I ______ the room.
A.cleans
B.cleaning
C.clean
C
) 5.—What do you do at home?—I ______ the room.
A.cleans
B.cleaning
C.clean
答案:
C
( ) 6.—What's your mother's job?
—She is a
A.teacher
B.writer
C.farmer
—She is a
B
. She writes a lot of good books.A.teacher
B.writer
C.farmer
答案:
B
八、阅读短文,完成任务。
My family is really great. My dad is a teacher. He teaches English. He likes his job very much because he can help many students. My mum is a cook. She works in a restaurant. She makes delicious (美味的) food every day.
We love spending (度过) time together. On sunny (阳光充足的) days, we often go to the beach (海滩). We make sandcastles (沙堡) and swim (游泳) in the sea. At home, we do chores together. My mum cleans the rooms. My dad makes good dinners (晚餐). I can sweep the floor.
任务一:根据短文内容填空或选择正确的答案。
1. 从文中找出与 chair 画线部分读音相同的一个单词:
2. “She works in a restaurant.”一句中画线单词 restaurant 的意思是(
A. 超市
B. 餐馆
C. 医院
任务二:根据短文内容,用完整的句子回答问题。
1. What's Mum's job?
2. What do they often do on sunny days?
3. What chores can the writer do?
My family is really great. My dad is a teacher. He teaches English. He likes his job very much because he can help many students. My mum is a cook. She works in a restaurant. She makes delicious (美味的) food every day.
We love spending (度过) time together. On sunny (阳光充足的) days, we often go to the beach (海滩). We make sandcastles (沙堡) and swim (游泳) in the sea. At home, we do chores together. My mum cleans the rooms. My dad makes good dinners (晚餐). I can sweep the floor.
任务一:根据短文内容填空或选择正确的答案。
1. 从文中找出与 chair 画线部分读音相同的一个单词:
teacher
。2. “She works in a restaurant.”一句中画线单词 restaurant 的意思是(
B
)。A. 超市
B. 餐馆
C. 医院
任务二:根据短文内容,用完整的句子回答问题。
1. What's Mum's job?
She is a cook.
2. What do they often do on sunny days?
They often go to the beach, make sandcastles and swim in the sea.
3. What chores can the writer do?
The writer can sweep the floor.
答案:
任务一: 1. teacher 2. B
任务二:
1. She is a cook.
2. They often go to the beach, make sandcas-
tles and swim in the sea.
3. The writer can sweep the floor.
任务二:
1. She is a cook.
2. They often go to the beach, make sandcas-
tles and swim in the sea.
3. The writer can sweep the floor.
查看更多完整答案,请扫码查看