第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
一、为下列图片选择相应的句子。
(
B. My friend reads books with me.

(
B. My friend helps me with English.

(
B. We sing songs together.

(
B
) 1. A. My friend plays basketball with me.B. My friend reads books with me.
(
A
) 2. A. My friend plays football with me.B. My friend helps me with English.
(
A
) 3. A. We play games together.B. We sing songs together.
答案:
1. B 2. A 3. A
(
—Peter. He often helps me ______ my homework.
A.with
B.for
C.at
A
) 1.—Who’s your best friend?—Peter. He often helps me ______ my homework.
A.with
B.for
C.at
答案:
A
(
A.read
B.reads
C.reading
B
) 2.My best friend is Lucy. She often ______ books.A.read
B.reads
C.reading
答案:
B
(
A.plays
B.play
C.playing
B
) 3.My best friend and I often ______ games together.A.plays
B.play
C.playing
答案:
B
阅读短文,完成任务。
My best friend is Jack. We are in the same class. Jack has short hair and big eyes. After school, we often read books together. We like reading books in the park. On weekends, we often paly football together. Jack is good at football. He is kind. He often helps me with English. He reads the English words with me and explains (解释) the difficult sentences (句子). Jack is not only my friend but also a great helper (帮手). I am so lucky (幸运地) to have him as my best friend.
(提示:not only... but also 不但……而且……)
任务一:根据短文内容填空。
1. Jack has
2. After school, we often
任务二:根据短文内容,判断下列句子的正 (T) 误 (F)。
(
(
(
任务三:请结合短文内容回答问题。
If (如果) Jack is your friend, what would (会,表示预期或设想) you do together after school?
My best friend is Jack. We are in the same class. Jack has short hair and big eyes. After school, we often read books together. We like reading books in the park. On weekends, we often paly football together. Jack is good at football. He is kind. He often helps me with English. He reads the English words with me and explains (解释) the difficult sentences (句子). Jack is not only my friend but also a great helper (帮手). I am so lucky (幸运地) to have him as my best friend.
(提示:not only... but also 不但……而且……)
任务一:根据短文内容填空。
1. Jack has
short
hair and big
eyes.2. After school, we often
read books
together.任务二:根据短文内容,判断下列句子的正 (T) 误 (F)。
(
F
) 1. Jack and I are in different classes.(
F
) 2. Jack has long hair.(
T
) 3. Jack is a helpful (有帮助的) friend.任务三:请结合短文内容回答问题。
If (如果) Jack is your friend, what would (会,表示预期或设想) you do together after school?
We would read books together.
答案:
任务一:
1. short; big
2. read books
任务二:
1. F
2. F
3. T
任务三:
We would read books together.
My new friend
I have a new friend. Her name is Lily. She is kind. She has long hair and a small mouth. She likes singing. We often sing songs together. We like each other and we are good friends.
1. short; big
2. read books
任务二:
1. F
2. F
3. T
任务三:
We would read books together.
My new friend
I have a new friend. Her name is Lily. She is kind. She has long hair and a small mouth. She likes singing. We often sing songs together. We like each other and we are good friends.
查看更多完整答案,请扫码查看