第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
十、选择合适的选项,补全对话。(10分)
Wang:Hello,Miss Guo. 1.
Guo:2.
Wang’s parents:Nice to meet you too,Miss Guo!
Guo:3.
Wang:She’s a doctor.
Guo:Great! 4.
Wang:No,he isn’t. 5.
A. What’s your mother’s job?
B. He’s a factory worker.
C. Nice to meet you.
D. These are my parents.
E. Is your father a doctor too?
]
Wang:Hello,Miss Guo. 1.
D
Guo:2.
C
Wang’s parents:Nice to meet you too,Miss Guo!
Guo:3.
A
Wang:She’s a doctor.
Guo:Great! 4.
E
Wang:No,he isn’t. 5.
B
A. What’s your mother’s job?
B. He’s a factory worker.
C. Nice to meet you.
D. These are my parents.
E. Is your father a doctor too?
]
答案:
1.D 2.C 3.A 4.E 5.B
十一、读短文,完成下面的任务。(10分)
Hello! My name is Lucy. Look at my family photo. This is my sister. She is a nurse. She can sing well. This is my mum. She is a teacher. She teaches Chinese. This is my dad. He is an office worker. He is busy. He’s also a good cook. He can cook yummy food. That is my brother. My brother and I are students. We can do some chores for my family.
任务一:根据短文内容,在图下写出对应单词的序号。(5分)
A. teacher B. office worker C. student D. nurse
1.(
任务二:根据短文内容,判断下列句子的对(√)错(×)。(5分)
(
(
(
(
(
Hello! My name is Lucy. Look at my family photo. This is my sister. She is a nurse. She can sing well. This is my mum. She is a teacher. She teaches Chinese. This is my dad. He is an office worker. He is busy. He’s also a good cook. He can cook yummy food. That is my brother. My brother and I are students. We can do some chores for my family.
任务一:根据短文内容,在图下写出对应单词的序号。(5分)
A. teacher B. office worker C. student D. nurse
1.(
C
) 2.(D
) 3.(A
) 4.(B
) 5.(C
)任务二:根据短文内容,判断下列句子的对(√)错(×)。(5分)
(
√
)1. Lucy’s family has five people.(
×
)2. Lucy’s sister is an English teacher.(
×
)3. Lucy’s mother can sing very well.(
√
)4. Lucy’s father can cook yummy food.(
√
)5. Lucy and her brother can do some chores for their family.
答案:
任务一:1.C 2.D 3.A 4.B 5.C 任务二:1.√ 2.× 3.× 4.√ 5.√
查看更多完整答案,请扫码查看