一、Liu Mei 正在和妈妈聊天。根据情境,选择合适的选项补全对话。
Liu Mei: Mum, you're a great nurse.
A. I can sweep the floor.
Mum:1.
B. But you're still a child.
Liu Mei: You and Dad are busy. I can help you.
C. You're helpful too!
Mum:2.
D. What can you do?
Liu Mei: Don't worry. I can try.
E. Thank you.
Mum:3.
Liu Mei:I'm a big girl now.4.
I can look after my baby sister too!
Mum: You're a great girl.5.
Liu Mei: Mum, you're a great nurse.
A. I can sweep the floor.
Mum:1.
E
B. But you're still a child.
Liu Mei: You and Dad are busy. I can help you.
C. You're helpful too!
Mum:2.
B
D. What can you do?
Liu Mei: Don't worry. I can try.
E. Thank you.
Mum:3.
D
Liu Mei:I'm a big girl now.4.
A
I can look after my baby sister too!
Mum: You're a great girl.5.
C
答案:
1.E 2.B 3.D 4.A 5.C
二、Liu Hui 正通过一张照片介绍他的家人。请你读一读,完成下列任务。
This is a photo of my family. There are four people in my family. These are my father and my mother. They work in the same hospital. They are busy. This is my sister, Liu Mei. She's 9. She can cook and sweep the floor. What's that? It's our pet bird, Jojo. I can look after it. We're both helpful.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
(
(
(
任务二:根据短文内容,完成下列句子,每空一词。
1. There are
2. Liu Mei can
This is a photo of my family. There are four people in my family. These are my father and my mother. They work in the same hospital. They are busy. This is my sister, Liu Mei. She's 9. She can cook and sweep the floor. What's that? It's our pet bird, Jojo. I can look after it. We're both helpful.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
T
)1. Liu Mei's mother is busy.(
F
)2. Liu Mei's father is a farmer.(
F
)3. Liu Mei can make chairs.(
T
)4. Liu Hui can look after the pet.任务二:根据短文内容,完成下列句子,每空一词。
1. There are
four people
in Liu Hui's family.2. Liu Mei can
cook
and sweep the floor
at home.
答案:
任务一:1.T 2.F 3.F 4.T 任务二:1. four people 2. cook sweep the floor
查看更多完整答案,请扫码查看