2025年自我提升与评价七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年自我提升与评价七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年自我提升与评价七年级英语上册译林版》

第127页
(
C
)1. —Where is Amy?
—She's over there,seeing the little girl ______ in the playground.

A.dance
B.to dance
C.dancing
D.dances
答案: C
(
D
)2. What CAN'T we see on the school noticeboard?
A.School news.
B.Stories of star students.
C.Students' works.
D.The pictures of some famous singing stars.
答案: D
(
A
)3. There are ______ books in my home,but I read only ______ of them.
A.a lot of;a few
B.a lot;lots
C.few;a few
D.few;a lot
答案: A
(
B
)4. —I like the computer room in your school.
—What ______ do you like about our school?

A.places
B.else
C.other
D.others
答案: B
(
B
)5. Let ______ you ______ your flowers.
A.she help;look after
B.her help;look after
C.she help;looking after
D.her helping;look after
答案: B
二、句子翻译
1. 图书馆是我们学习的绝佳地方。
The library is an excellent place for us to study.

2. 你会在那里找到许多不同主题的书——确切地说,有成千上万册呢!
You will find many books on different subjects there—exactly, there are thousands of them!

3. 老师真的很关心我们。
Teachers really care about us.

4. 我们在学校大厅里开会,并且许多有趣的活动也在那里举办。
We have meetings in the school hall, and many interesting activities are also held there.

5. 我们的学校不大,但对我来说是一个特别的地方。
Our school is not big, but it is a special place for me.
答案: 1. The library is an excellent place for us to study.
2. You will find many books on different subjects there—exactly, there are thousands of them!
3. Teachers really care about us.
4. We have meetings in the school hall, and many interesting activities are also held there.
5. Our school is not big, but it is a special place for me.
(
D
)1. What can we know about the first seed?
A. She likes the flower.
B. She always plays it safe.
C. She is worried about her life.
D. She hopes to meet new things.
(
C
)2. What happens to the second seed in the end?
A. She becomes a beautiful flower.
B. She turns the other way.
C. She becomes the food of a hen.
D. She flies with the wind.
(
B
)3. What does the underlined phrase "plays it safe" in paragraph 3 mean?
A. 尝试危险 B. 谨慎行事 C. 无忧无虑 D. 盛气凌人
(
C
)4. What can we learn from the passage?
A. Don't be afraid of hens.
B. Stay away from danger.
C. It's good to try new things.
D. Make friends with everyone.
(
B
)5. What is the structure of this passage?
A. ①②③/④/⑤ B. ①/②③④/⑤
C. ①②/③④/⑤ D. ①/②③/④⑤
答案: 1. D
2. C
3. B
4. C
5. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭