2025年自我提升与评价七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年自我提升与评价七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年自我提升与评价七年级英语上册译林版》

第107页
There are two kinds of animals in the world. One kind of animals eats plants. We call them "herbivores"(食草动物). The (1)
other
kind eats meat. We (2)
call
them "carnivores"(食肉动物). But plants (3)
are
different. They make their own food by using energy from the (4)
sun
,don't they?
Most plants make their own food. But a (5)
few
plants get their nutrients(营养物) in other ways. The Venus flytrap(捕蝇草) is a good example of this. It makes some of its food by using energy from the sun. But it lives (6)
in
wet soil(土壤). There are not enough nutrients here to help the plant grow. So the Venus flytrap gets its nutrients by (7)
eating
insects(昆虫).
Every leaf of the Venus flytrap has two parts,joined at the back. There are hairs along the sides of the leaf. They look like a door. (8)
When
an insect stays on the leaf,the plant feels it and (9)
closes
its door fast. It joins its hairs together to catch the insect. The Venus flytrap kills the insect and then eats it. Then the leaves (10)
open
again and wait for the next insect.
答案: 1. other 2. call 3. are 4. sun 5. few 6. in 7. eating 8. When 9. closes 10. open
六、信息还原
请认真阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
At the weekend,my father and I often climbed the mountain near our house when I was a little girl. 1 He always told me,"You should have goals like climbing the mountain."
We didn't spend a lot of time together because my father was very busy. 2 Once we climbed a very high mountain when I was only 10 years old. During the first few hours of climbing,I enjoyed the flowers,the trees and the birds' singing. But as time passed,my legs hurt. 3 In fact,I disliked it at that time. But my father said to me,"You can always see a beautiful sky at the top of the mountain,but you can't see it before you get to the top. 4 "
At that time,I couldn't understand his words. 5 After that,I got new hope and confidence(信心) about my life.
A. I didn't want to climb any more.
B. From then on,I began to like my father.
C. Walking together,my father and I talked a lot along the way.
D. Just like your life,you can see nice things only at the top.
E. But when I stood at the top of the mountain,I found myself enjoying the beauty.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案: 1. C
2. B
3. A
4. D
5. E

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭