2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册人教版》

一、根据句意及汉语提示写单词。
1. In China, it is impolite to play with
chopsticks
(筷子) when eating.
2. Every summer, my grandpa gives me a few
coins
(硬币) to buy ice - cream.
3. Those
blouses
(衬衫) are very nice, and I want to buy them for my sister.
4. The man with
glasses
(眼镜) is Bob's math teacher.
5. Gu Ailing, the free - ski player, won two gold medals and a
silver
(银) medal at the 2022 Beijing Winter Olympics.
答案: 一、1.chopsticks 2.coins 3.blouses 4.glasses 5.silver
二、用方框中所给单词的适当形式填空。每词限用一次。
grass paint leaf cotton steel
6. These
paintings
were created by young artists.
7. In autumn, the streets are usually covered with fallen
leaves
.
8. The comfortable shirt I bought yesterday is made of
cotton
.
9. The company is interested in the iron (铁) and
steel
industry.
10. Look! There are some sheep eating
grass
on the hill.
答案: 二、6.paintings 7.leaves 8.cotton 9.steel 10.grass
三、阅读理解。


(
D
) 11. The underlined word “*wisdom*” in Paragraph 2 probably means
D
.
A. lots of treasure
B. great failure
C. enough patience
D. rich knowledge
(
A
) 12. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Fanjing Mountain is popular among the visitors.
B. Liu Hong was a scientist during the Western Han Dynasty.
C. *Tai Chi* is only popular with old people.
D. The Twenty - four Solar Terms were created to control the weather.
(
D
) 13. What's the main purpose of the passage?
A. To advise people to use the abacus in their life.
B. To ask people to visit Fanjing Mountain.
C. To let people know more about the Twenty - four Solar Terms.
D. To introduce 3 intangible cultural heritages of humanity and 1 world natural heritage.
(
C
) 14. The text is probably from the column of
C
in a magazine.
A. Health
B. Sports
C. Culture
D. Music
答案: 三、11—14.DADC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭