第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
一、根据句意及汉语提示写单词。
1. Dad sat
2. The
3. Mike often collects
4. There are many
5. Jamie, please send me some
1. Dad sat
beside
(在……旁边) me and had a patient talk with me.2. The
bookstores
(书店) in our city usually close at 8:00 p.m.3. Mike often collects
stamps
(邮票) and plays basketball in his spare time.4. There are many
restrooms
(公共厕所) in our city, and they are very convenient for us to use.5. Jamie, please send me some
postcards
(明信片) so that I can know where you have been.
答案:
1 beside 2 bookstores 3 stamps 4 restrooms 5 postcards
二、用括号中所给单词的适当形式填空。
6. In the past, people didn’t know that the earth
7. I asked Lisa why she
8. Our classmates had a discussion about how
9. Get some notebooks and
10. Our classroom used to be on the
6. In the past, people didn’t know that the earth
moves
(move) around the sun.7. I asked Lisa why she
smiled
(smile) at me that day.8. Our classmates had a discussion about how
to protect
(protect) the environment in big cities.9. Get some notebooks and
dictionaries
(dictionary) ready before the school starts.10. Our classroom used to be on the
fifth
(five) floor of the building.
答案:
6 moves 7 smiled 8 to protect 9 dictionaries 10 fifth
三、根据句意,在空白处填入一个适当的词。
11. You will get
12. The clothes store opens
13. Jack said he didn’t go to bed
14. —Excuse me, do you know where the nearest bank is?
—It’s just
15. I wonder whether the post office is
11. You will get
to
the top of the mountain by cable car (缆车).12. The clothes store opens
at
6:00 a.m. every day.13. Jack said he didn’t go to bed
until
his parents came back home yesterday.14. —Excuse me, do you know where the nearest bank is?
—It’s just
on
your left.15. I wonder whether the post office is
between
the supermarket and the shoe shop.
答案:
11 to 12 at 13 until 14 on 15 between
四、阅读理解。
An Amazing Theme Park: Happy Valley (欢乐谷)


(
A. ¥540
B. ¥360
C. ¥600
D. ¥400
(
A. three
B. four
C. five
D. seven
(
A. On Tuesdays and Thursdays school groups are welcome.
B. Subway Line 1 runs between 6:30 and 24:00.
C. You can get to the park by tourist bus No. 26.
D. You can call to book group tickets.
(
A. In a storybook.
B. In a travel guide.
C. In a language book.
D. In a science magazine.
An Amazing Theme Park: Happy Valley (欢乐谷)
(
B
) 16. A young couple with a child under 3 are supposed to payB
for the all-day ticket of Happy Valley.A. ¥540
B. ¥360
C. ¥600
D. ¥400
(
A
) 17. There areA
ways to get to the theme park in the passage.A. three
B. four
C. five
D. seven
(
D
) 18. Which of the following is TRUE according to the passage?A. On Tuesdays and Thursdays school groups are welcome.
B. Subway Line 1 runs between 6:30 and 24:00.
C. You can get to the park by tourist bus No. 26.
D. You can call to book group tickets.
(
B
) 19. Where can we possibly find this kind of information?A. In a storybook.
B. In a travel guide.
C. In a language book.
D. In a science magazine.
答案:
16—19 BADB
查看更多完整答案,请扫码查看