2025年课时特训七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课时特训七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课时特训七年级英语上册外研版》

答案: Ⅲ. 1. writes a sentence 2. point out 3. feels dry 4. jumps into my mind 5. In fact
Ⅳ. Read the passage and complete the following tasks.
Mae worries about her first day of school.
Her mum tells her about fun things at school, but Mae still worries, "What if(如果……会怎么样) the other kids don't like me, and what if I don't know how to write, and what if I miss(想念) my mum?"
When Mae gets to school, she climbs a tree and sits on a branch.
Rosie, another girl, joins her. "Why aren't you going to the classroom?" asks Mae.
"What if no one wants to play with me? Or what if I have to read—I don't know how! Or what if I miss my dad?"
Then, Ms. Pearl, their teacher, climbs the tree, too.
They introduce each other and Mae asks, "Ms. Pearl, why aren't you going to school?"
"What if the kids don't like me? Or what if I forget how to spell(拼写) Tuesday? Or what if I miss my cat?"
Mae finds they all worry about the same(相同的) things and Ms. Pearl says school is for learning new things and making more friends. The three feel better.
School is starting and they are ready to go to school.



Choose the correct answer.
(
A
)1. What's the best title of the story?
A. Mae's First Day of School
B. Mae's New Friends at Work
C. Mae's Cute Teacher in Class
Complete the chart with the words from the story. 

Challenge yourself
9. What can you learn from the story?
One possible version: School is for learning and making friends. Don’t worry about trying new things.

________________________
答案: Ⅳ. 1. A 2. Mae’s 3. read 4. cat 5. learning 6. friends 7. better/happy/good 8. ready 9. . One possible version: School is for learning and making friends. Don’t worry about trying new things.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭