2025年同步轻松练习七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步轻松练习七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步轻松练习七年级英语上册人教版》

Ⅴ. 根据短文内容填空,每空词数不限。
Many kids have fun ideas about their dream schools. Let's “visit” two of them first.
Zhang Yiran,Beijing
In my dream school,the library and the sports field are very large. It is hard to look for a book in such a big library,so smart robots(机器人)help readers find books. In the sports field,there is a big trampoline(蹦床). We can play on it and fly into the sky happily.
Li Caichang,Fuzhou
There are many tall buildings in my school now. But my dream school is on the grassland(草地). The classrooms are very big and we have a reading area at the back of the classroom. After class,we can run on the grassland,fly a kite and play games.
| Name | Fun ideas about their 1.
dream schools
. |
| Zhang Yiran | The library and the sports field are very large. But it is easy for students to find books with the help of 2.
smart robots
. Students can 3.
play
on the trampoline. |
| Li Caichang | It is on the grassland. Students can enjoy running,4.
flying a kite
and playing games in it after class. Students have a reading area 5.
at the back of
the big classroom. |
答案: 1. dream schools 2. smart robots 3. play 4. flying a kite 5. at the back of
Ⅵ. 根据短文内容,完成下列任务。
陈杰将自己在英国的情况发到朋友圈中,请仔细阅读并按照要求完成任务。
Chen Jie
09 Apr. I am in Willow Primary School with my friend David. It's a modern school with big trees and gardens. Teachers here are very nice. Ms Brown is my English teacher. I like her very much. She is very kind. I can't speak English well first. So I often learn it from her after class. My friends help me too.
20 Apr. I'm in London now. I live in a small village with David's family. His parents are friendly. His father often sends us to school by car. His mother cooks for us every day. She often cooks fish sandwiches and salad. My parents are in Beijing. I send them an email every weekend. I tell them about my school and life here. They are very happy.
(A)根据陈杰的朋友圈内容,判断句子正(T)、误(F)。
1. Ms Brown is a strict English teacher. ( )
2. Chen Jie can talk with friends in English well first. ( )
3. Chen Jie and David's family get on well with each other. ( )
(B)假设你是陈杰,想邀请朋友来你校做客,请根据想象绘制学校平面图并写出简要介绍信息。70 词左右。______
答案:
(A)1. F 2. F 3. T
(B)

One possible version: Hello, I'm Chen Jie. This is my school. My school is not big but very beautiful. There is a big sports field in the middle of the school. On the left of it is the classroom building. Behind the classroom building is the science building. The dining hall is between the science building and the office building. In front of the office building is the library. What a nice school! I love it a lot.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭