第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Ⅶ. 根据短文内容,选择最佳答案。
How nice to meet you all! Let me tell you a little about myself.
My name is Li Ming. I'm thirteen. There are three people in my family. My father is a maths teacher and my mother is an English teacher. And we love each other.
I'm a tidy boy. In my room some books and a clock are often on the desk. My baseballs are often under the bed. My schoolbag is often on the chair.
Now,we study in Sunshine Middle School. I think we need to love and help each other in this nice school. Let's make friends. Let's get to know each other better.
1. Li Ming's mother is ______. (
A. a doctor
B. an English teacher
C. a worker
D. a maths teacher
2. What is under the bed? (
A. Books. B. Baseballs.
C. A schoolbag. D. A clock.
3. Which of the following is NOT mentioned(提及)by Li Ming? (
A. His family. B. His room.
C. His yard. D. His school.
How nice to meet you all! Let me tell you a little about myself.
My name is Li Ming. I'm thirteen. There are three people in my family. My father is a maths teacher and my mother is an English teacher. And we love each other.
I'm a tidy boy. In my room some books and a clock are often on the desk. My baseballs are often under the bed. My schoolbag is often on the chair.
Now,we study in Sunshine Middle School. I think we need to love and help each other in this nice school. Let's make friends. Let's get to know each other better.
1. Li Ming's mother is ______. (
B
)A. a doctor
B. an English teacher
C. a worker
D. a maths teacher
2. What is under the bed? (
B
)A. Books. B. Baseballs.
C. A schoolbag. D. A clock.
3. Which of the following is NOT mentioned(提及)by Li Ming? (
C
)A. His family. B. His room.
C. His yard. D. His school.
答案:
1—3 BBC
Ⅷ. 根据短文内容,回答下列问题。
Hello,everyone! My name is Zhang Dong. I'm from Changchun,China. I'm thirteen years old. I live with my family. I like dogs very much. I have a pet dog. Its name is Dingding. This is my new classmate. Her name is Anna,and she is from Australia. Her favourite animal is the panda. I hope we can be good friends.
1. Where is Zhang Dong from?
2. How old is Zhang Dong?
3. Does Zhang Dong live with his family?
4. What is Zhang Dong's dog's name?
5. Who is Zhang Dong's new classmate?
Hello,everyone! My name is Zhang Dong. I'm from Changchun,China. I'm thirteen years old. I live with my family. I like dogs very much. I have a pet dog. Its name is Dingding. This is my new classmate. Her name is Anna,and she is from Australia. Her favourite animal is the panda. I hope we can be good friends.
1. Where is Zhang Dong from?
Zhang Dong is from Changchun,China.
2. How old is Zhang Dong?
He is thirteen years old.
3. Does Zhang Dong live with his family?
Yes(,he does).
4. What is Zhang Dong's dog's name?
Its name is Dingding.
5. Who is Zhang Dong's new classmate?
Anna.
答案:
1. Zhang Dong is from Changchun,China. 2. He is thirteen years old. 3. Yes(,he does). 4. Its name is Dingding. 5. Anna.
查看更多完整答案,请扫码查看