2025年同步轻松练习七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步轻松练习七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步轻松练习七年级英语上册人教版》

Ⅵ. 根据短文内容,选择最佳答案。
Hello, I’m Jack. I love my school because it is beautiful and I have friends there.
A big sports field is in the middle of my school. My best friend Tom and I play basketball there very often. Tom likes basketball best. Sometimes we play football too. Behind the sports field is the library. We spend most of our free time there reading books. We always have fun with our classmates in our school.
I love my school.
1. Where is the sports field? (
B
)
A. Across from the school.
B. In the middle of the school.
C. Behind the school.
D. In front of the school.
2. Who is Jack’s best friend? (
A
)
A. Tom. B. Bob.
C. Jim. D. Mike.
3. What’s Tom’s favourite sport? (
B
)
A. Baseball. B. Basketball.
C. Football. D. Volleyball.
4. What do they often do in most of their free time? (
C
)
A. Play football.
B. Play basketball.
C. Read books.
D. Eat food.
5. Why does Jack love his school? (
A
)
A. Because it’s beautiful and he has friends there.
B. Because it has a big sports field.
C. Because he can play basketball.
D. Because he can have fun reading.
答案: 1-5 BABCA
Ⅶ. 根据短文内容,回答下列问题。
This is Sunshine Middle School. It is very big and beautiful. There are sixty - four classes, two hundred and sixty teachers and about two thousand and eight hundred students in the school. In the middle of the school there is a classroom building. It’s for us to have classes. All the classrooms are in it. There are some small rooms too. They are offices for the teachers to work in. All the teachers get ready for(为……做准备)their lessons there.
1. What’s Sunshine Middle School like?
It's very big and beautiful.

2. How many students are there in the school?
About two thousand and eight hundred students.

3. Where is the classroom building?
It's in the middle of the school.

4. Where are the classrooms?
They are in the classroom building.

5. Are the small rooms for the teachers to work in?
Yes,they are.
答案: 1. It's very big and beautiful. 2. About two thousand and eight hundred students. 3. It's in the middle of the school. 4. They are in the classroom building. 5. Yes,they are.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭