第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
5 Dream communities
社区举行“理想社区”的网络投票活动,阅读参赛者的信息,完成下面的任务。
Dream Communities
Lucy 1. ______
You can see a gym in my dream community. People can do some sports in it. There is a hospital. People can see a doctor there. There is also a library. I can read books every weekend there.
Tom 2. ______
This is my dream community. I need a playground and a park. I need a shop near my home. I can go shopping there.
Amy 3. ______
My dream community is big. There are some bus stops. Look! There is a school. I can go to school by bus. There is a museum. People can see old things here.

思维新题
任务一:根据参赛者的介绍,选择他们的理想社区设计图,完成第1~3小题。
A.
B.
C.

任务二:阅读以下三个人的描述,帮助他们进行投票,完成第4~6小题。
A. Lucy's community B. Tom's community C. Amy's community
I like 4. ______. I want to take a walk in the park.
I like 5. ______. I love going to the gym with my friends.
I like 6. ______. I need to take a bus in the community.

社区举行“理想社区”的网络投票活动,阅读参赛者的信息,完成下面的任务。
Dream Communities
Lucy 1. ______
You can see a gym in my dream community. People can do some sports in it. There is a hospital. People can see a doctor there. There is also a library. I can read books every weekend there.
Tom 2. ______
This is my dream community. I need a playground and a park. I need a shop near my home. I can go shopping there.
Amy 3. ______
My dream community is big. There are some bus stops. Look! There is a school. I can go to school by bus. There is a museum. People can see old things here.
思维新题
任务一:根据参赛者的介绍,选择他们的理想社区设计图,完成第1~3小题。
A.
B.
C.
任务二:阅读以下三个人的描述,帮助他们进行投票,完成第4~6小题。
A. Lucy's community B. Tom's community C. Amy's community
I like 4. ______. I want to take a walk in the park.
I like 5. ______. I love going to the gym with my friends.
I like 6. ______. I need to take a bus in the community.
答案:
1. C 【细节理解题】通读露西的介绍可知,露西的理想社区里有体育馆、医院和图书馆。
2. A 【细节理解题】通读汤姆的介绍可知,汤姆的理想社区里有游乐场、公园和商店。
3. B 【细节理解题】通读埃米的介绍可知,埃米的理想社区里有公共汽车站、学校和博物馆。
4. B 【细节理解题】结合题干可知,这位女士想在公园里散步。再由汤姆的介绍中的“I need a playground and a park.”可知,这位女士喜欢汤姆的社区。
5. A 【细节理解题】结合题干可知,这个男孩喜欢和朋友去体育馆。再由露西的介绍中的“You can see a gym in my dream community.”可知,这个男孩喜欢露西的社区。
6. C 【细节理解题】结合题干可知,这位男士在社区出行需要乘公共汽车。再由埃米的介绍中的“There are some bus stops.”可知,这位男士喜欢埃米的社区。
2. A 【细节理解题】通读汤姆的介绍可知,汤姆的理想社区里有游乐场、公园和商店。
3. B 【细节理解题】通读埃米的介绍可知,埃米的理想社区里有公共汽车站、学校和博物馆。
4. B 【细节理解题】结合题干可知,这位女士想在公园里散步。再由汤姆的介绍中的“I need a playground and a park.”可知,这位女士喜欢汤姆的社区。
5. A 【细节理解题】结合题干可知,这个男孩喜欢和朋友去体育馆。再由露西的介绍中的“You can see a gym in my dream community.”可知,这个男孩喜欢露西的社区。
6. C 【细节理解题】结合题干可知,这位男士在社区出行需要乘公共汽车。再由埃米的介绍中的“There are some bus stops.”可知,这位男士喜欢埃米的社区。
查看更多完整答案,请扫码查看