第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
Ⅰ. 阅读课文,完成下列各题
1. 速读 2b 部分的短文,选择正确答案。
The general idea of the article is about ______.
A. good learning habits
B. creating an interest in what we learn
C. developing our study skills
D. asking questions
2. 细读 2b 部分的短文,将下列信息与方框内小标题匹配。
|A. Creating an interest in what they learn|B. Practicing and learning from mistakes|C. Developing their study skills|D. Asking questions|
|(1)Good learners often connect what they need to learn with something interesting. ______|(2)Good learners know the best way they can study. ______|(3)Good learners often ask questions during or after class. ______|(4)Good learners will keep practicing what they have learned, and they are not afraid of making mistakes. ______|
1. 速读 2b 部分的短文,选择正确答案。
The general idea of the article is about ______.
A. good learning habits
B. creating an interest in what we learn
C. developing our study skills
D. asking questions
2. 细读 2b 部分的短文,将下列信息与方框内小标题匹配。
|A. Creating an interest in what they learn|B. Practicing and learning from mistakes|C. Developing their study skills|D. Asking questions|
|(1)Good learners often connect what they need to learn with something interesting. ______|(2)Good learners know the best way they can study. ______|(3)Good learners often ask questions during or after class. ______|(4)Good learners will keep practicing what they have learned, and they are not afraid of making mistakes. ______|
答案:
1. A 2.
(1)A
(2)C
(3)D
(4)B
(1)A
(2)C
(3)D
(4)B
Ⅱ. 完成句子,明确本课重点句型
1. 每个人都天生具有学习的能力。
Everyone ______ ______ ______ the ability to learn.
2. 但是能否把这种能力发挥好则取决于你的学习习惯。
But ______ ______ ______ you can do this well ______ ______ your learning habits.
3. 研究表明,成功的学习者有一些共同的好习惯。
Research shows that successful learners have some good habits ______ ______.
4. 优秀的学习者经常把他们需要学习的东西和一些有趣的事情联系起来。
Good learners often ______ what they need to learn ______ something interesting.
5. 即使一些东西你学得很好,但如果你不使用,也会忘记。
______ ______ you learn something well, you will forget it ______ you use it.
1. 每个人都天生具有学习的能力。
Everyone ______ ______ ______ the ability to learn.
2. 但是能否把这种能力发挥好则取决于你的学习习惯。
But ______ ______ ______ you can do this well ______ ______ your learning habits.
3. 研究表明,成功的学习者有一些共同的好习惯。
Research shows that successful learners have some good habits ______ ______.
4. 优秀的学习者经常把他们需要学习的东西和一些有趣的事情联系起来。
Good learners often ______ what they need to learn ______ something interesting.
5. 即使一些东西你学得很好,但如果你不使用,也会忘记。
______ ______ you learn something well, you will forget it ______ you use it.
答案:
1. is born with 2. whether or not; depends on 3. in common 4. connect; with 5. Even if; unless
查看更多完整答案,请扫码查看