第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
Ⅰ. 快速阅读 2b 部分的课文,回答下列各题
1. 选择正确答案。
The general idea of the article is about ______.
A. a problem child's change
B. living with his grandparents
C. a boarding school
2. 从选项中选出每段的大意并填写在相应的横线上。
Paragraph 1 ______ Paragraph 2 ______
Paragraph 3 ______ Paragraph 4 ______
A. His parents had a conversation with Li Wen.
B. How does Li Wen change from the past to the present?
C. Li Wen has really changed well.
D. After he lived with his grandparents, Li Wen began to change.
1. 选择正确答案。
The general idea of the article is about ______.
A. a problem child's change
B. living with his grandparents
C. a boarding school
2. 从选项中选出每段的大意并填写在相应的横线上。
Paragraph 1 ______ Paragraph 2 ______
Paragraph 3 ______ Paragraph 4 ______
A. His parents had a conversation with Li Wen.
B. How does Li Wen change from the past to the present?
C. Li Wen has really changed well.
D. After he lived with his grandparents, Li Wen began to change.
答案:
1. A 2. BDAC
Ⅱ. 完成句子,明确本课重点句型
1. 有时候他会逃课并且考试不及格。
Sometimes he ______ ______ ______ classes and ______ his examinations.
2. 她建议他们亲自和儿子谈谈。
She ______ ______ ______ talk with their son ______ ______.
3. 他们为我做的每一件好的事情而感到骄傲。
They ______ ______ ______ everything good that I do.
4. 他们始终为我感到骄傲。
They're always ______ ______ me.
5. 对父母们来说,陪伴在孩子身边是非常重要的。
______ very important for parents ______ ______ ______ for their children.
1. 有时候他会逃课并且考试不及格。
Sometimes he ______ ______ ______ classes and ______ his examinations.
2. 她建议他们亲自和儿子谈谈。
She ______ ______ ______ talk with their son ______ ______.
3. 他们为我做的每一件好的事情而感到骄傲。
They ______ ______ ______ everything good that I do.
4. 他们始终为我感到骄傲。
They're always ______ ______ me.
5. 对父母们来说,陪伴在孩子身边是非常重要的。
______ very important for parents ______ ______ ______ for their children.
答案:
1. was absent from;failed 2. advised them to;in person 3. take pride in 4. proud of 5. It's;to be there
Ⅰ. 根据句意及首字母或汉语提示完成单词
1. He studied very hard and passed his e______.
2. Wang Shi tried to climb to the top of the mountain in one breath but he f______.
3. Television has a strong ______ (影响) on people.
4. (南京中考)So far, our football team has won every match this year. That makes us feel ______ (自豪的).
5. Nobody was ______ (缺席) from school though it rained heavily yesterday.
1. He studied very hard and passed his e______.
2. Wang Shi tried to climb to the top of the mountain in one breath but he f______.
3. Television has a strong ______ (影响) on people.
4. (南京中考)So far, our football team has won every match this year. That makes us feel ______ (自豪的).
5. Nobody was ______ (缺席) from school though it rained heavily yesterday.
答案:
1. examination 2. failed 3. influence 4. proud 5. absent
Ⅱ. 用所给词的适当形式填空
1. I remember ______ (exact) what the actress looked like in her first film.
2. Do you have ______ (difficult) in learning English?
3. I'm ______ (much) interested in listening than in reading.
4. The doctor advised me ______ (eat) healthily and exercise a lot.
5. I'm sorry that you failed ______ (pass) the English exam again.
1. I remember ______ (exact) what the actress looked like in her first film.
2. Do you have ______ (difficult) in learning English?
3. I'm ______ (much) interested in listening than in reading.
4. The doctor advised me ______ (eat) healthily and exercise a lot.
5. I'm sorry that you failed ______ (pass) the English exam again.
答案:
1. exactly 2. difficulty 3. more 4. to eat 5. to pass
查看更多完整答案,请扫码查看