2025年课时练人民教育出版社九年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课时练人民教育出版社九年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课时练人民教育出版社九年级英语上册人教版》

4. Little Lucy is afraid of ______ out at night herself.

A.to go
B.goes
C.go
D.going
答案: D
5. I think it is ______ nice day.

A.so a
B.such a
C.so
D.such
答案: B
Ⅳ. 完成句子
1. 我爸爸过去常常开车上班,但是现在他坐公交车。
My father ______ ______ go to work by car, but now he takes the bus.
2. 周末琳达时常去上班。
Linda goes to work at weekends ______ ______ ______ ______.
3. ——你哥哥现在长什么样?
——他现在很胖了。
—______ is your brother ______ now?
—He is fat now.
4. 公共场合她总是沉默。
She ______ always ______ in public.
5. 自从我姨妈离开山东已经五年了。
It ______ ______ five years ______ my aunt left Shandong.
答案: 1. used to 2. from time to time 3. What; like 4. is; silent 5. has been; since
Ⅴ. 阅读理解
Life is not easy, so I'd like to say, “When anything happens, believe in yourself.” When I was a young boy, I was too shy to talk to anyone. My classmates often laughed at me. I was sad and I could do nothing. Later, something happened and it changed my life. It was a speech contest. My mother asked me to take part in it. What a terrible idea! It meant I had to speak before all the teachers and students of my school.
“Come on, boy. Believe in yourself. You are sure to win the contest,” said my mother. Then my mother and I talked about many different topics. At last I chose the topic “Believe in yourself”. I tried my best to remember all the speech and practiced it over 100 times. With my mother's great love, I did well in the contest. I could hardly believe my ears when the news came that I had won first place. I heard the cheers from the teacher and the students. Those classmates who used to look down on me now all said “congratulations” to me. My mother hugged me and cried excitedly.
Since then, everything has changed for me. When I do anything, I try to tell myself to be confident(自信的). I can succeed!
1. What was the writer like at first?
A. He was shy.
B. He was outgoing.
C. He was noisy.
D. He was active.
2. How did the writer feel when his classmates laughed at him?
A. He felt happy.
B. He felt excited.
C. He felt sad.
D. He felt nervous.
3. According to the passage, the writer and his mother talked about ______ before his speech.
A. many topics
B. many famous people
C. many stories
D. many films
4. What does “look down on” mean in the passage?
A. 瞧不起
B. 羡慕
C. 讨厌
D. 喜欢
5. After the speech contest, the writer ______.
A. changed nothing
B. changed himself
C. changed others
D. left school
答案: 1. A 2. C 3. A 4. A 5. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭