2025年新课程学习与测评同步学习九年级英语全一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习与测评同步学习九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程学习与测评同步学习九年级英语全一册译林版》

第63页
(
A
)7.Spud Webb practised even harder
and he got the coach ______ his
mind and went on to become
leader of the basketball team.

A.to change
B.changing
C.changes
答案: A
四、根据汉语提示完成句子,每空一词。
1. 虽然山姆没能通过驾照考试,但是他并不
灰心。
Although/Though
Sam didn't pass the driving
test, he didn't
lose
heart
.
2. 一旦我的父亲做出了决定,什么也无法使
他改变主意。
Once my father makes a decision, nothing
can make him
change
his
mind
.
3. 在画完画后,这个女孩接着拉了一个小时
的小提琴。
After drawing the picture, the girl
went
on
to
play the
violin for one hour.
4. 他的梦想是带领他的足球队获得世界杯冠
军。
His dream is to
lead
his football
team
to
the World Cup.
5. 这个女孩的一则舞蹈视频引起了这位导演
的注意。
A video of this girl's dance brought her to
the
attention
of
the director.
答案: 1. Although/Though;lose heart 2. change his mind 3. went on to 4. lead;to 5. the attention of
五、根据语篇内容,从方框中选择恰当的单
词,并用其正确形式填空。每个单词只能用
一次。
classmate shy ask but before
hard happy when well choose
Life is not easy, so I'd like to say
“When anything happens, believe in
yourself”.
When I was a young boy, I was too
1.
shy
to talk to anyone. My classmates
often laughed at me. I was sad, 2.
but
I
could do nothing. Later, something
happened, and it changed my life. It was an
English speech contest. My mother
3.
asked
me to take part in it. What a
terrible idea! It meant that I had to speak
4.
before
all the teachers and students in
my school.
“Come on, boy. Believe in yourself. You
are sure to win the contest.” Then my
mother and I talked about many different
topics. At last, I 5.
chose
the topic
“Believe in yourself”. I tried my best to
recite all the speech and practised it over 100
times. With my mother's great love, I did
6.
well
in the contest. I could
7.
hardly
believe my ears when the news
came that I had won the first place. I heard
the cheers from the teachers and students.
Those 8.
classmates
who once looked down on
me now all said “Congratulations!” to me.
My mother hugged and kissed me
9.
happily
.
Since then, everything has changed for
me. 10.
When
I do something difficult, I
try to tell myself to be confident. This is not
only for a person but also for a country.
答案: 1. shy 2. but 3. asked 4. before 5. chose 6. well 7. hardly 8. classmates 9. happily 10. When
六、阅读理解。
What's your dream? Is it a big one or a
small one? When your dream is to become a
footballer and play for Barcelona. Nothing
should get in your way even if you have no
feet.
An 11-year-old schoolboy Gabriel
Muniz, who was born without feet, will fly
from his home in Brazil to take part in the
Spanish club's summer training camp.
Although he is disabled, Muniz is one of the
top players at school and captain of his gym
class. He can run, dribble (运球), pass and
strike the ball as well as any of his able-
bodied(体格健全的) teammates. He spends
all his spare time on the football pitch.
His best friend Lucas Santos spoke
about his abilities on a video for The Sun.
“He is skillful. He goes after it. He is
fearless and he knows how to organize plays.
He also makes good passes.” Mom Sandra
was thrilled that her son would achieve his
dreams. She said, “He started walking
before he was one. We would go after him,
expecting him to keep falling, but he never
fell.” Muniz's gym teacher added, “He is
challenging the social norms (标准). When
he arrived there, no one believed in him. But
he showed to everyone that he could play as
well as any other boy. So he was invited to
go to Spain to show his talent.”
Muniz wears a prosthetic (假体的)
ankle and foot to help him get around in
rainy weather. He knows that his disability
means he'll never be able to play for a
professional football team, so Muniz is
hoping that football will one day become a
Paralympic (残奥会的) sport.
根据语篇内容,选择最佳选项。
(
B
) 1. Muniz's ______ praised his
football abilities.
A. able-bodied teammates
B. best friend
C. gym teacher
(
A
) 2. What does the underlined word
“thrilled” in Paragraph 3 mean?
A. Excited.
B. Afraid.
C. Nervous.
(
A
) 3. Which of the following is TRUE
about Muniz's life?
A. Muniz played football well and
became captain of his school
gym class.
B. Muniz could not walk when he
was very little.
C. Muniz was asked to fly to
Brazil for a summer training
camp.
(
C
)4. We can learn that Muniz ______
according to the passage.
A. dreams to play for a
professional football team
B. will play football for the Spanish
club
C. hopes that football will be part
of the Paralympic Games
(
C
)5. From the passage, we can learn the
spirit about “______”.
A. practice makes perfect
B. failure is the mother of success
C. where there is a will, there is a
way
答案: 1. B 2. A 3. A 4. C 5. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭