2025年名师面对面同步作业本七年级英语上册人教版浙江专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名师面对面同步作业本七年级英语上册人教版浙江专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名师面对面同步作业本七年级英语上册人教版浙江专版》

B
①In our school,all students have their favourite subjects. But students in different grades like different subjects.
②In Grade 7,students' favourite subject is always Chinese because it's their mother tongue and it's easy for them.And most of them don't like English.They think English is very difficult because it's different from Chinese. And they like PE and music too.Students at this age like playing sport. They can play football and basketball in PE classes. Why is music welcome? Most of them think music is relaxing.
③In Grade 8,some students like maths very much. But they aren't very good at maths because maths in Grade 8 is a little difficult.It takes them a long time to work out the maths problems.Students in Grade 8 also like science and geography. They can learn a lot from science.And they also say they seem(似乎)to go around China in geography classes.
④In Grade 9,English is some students' favourite subject.It's useful.Students often talk with their friends in English after school.They even watch English programmes on TV to learn more.
( )29.What subject do students like best in Grade 7?
A.Maths. B.English. C.Chinese. D.Science.
( )30.What does the underlined phrase "mother tongue" in Paragraph 2 mean in Chinese?
A.舌头 B.学科 C.发音 D.母语
( )31.Some students in ______ think science can help them learn a lot.
A.Grade 6 B.Grade 7 C.Grade 8 D.Grade 9
( )32.Which of the following is the RIGHT structure of the passage?

A.①②③④ B.①②③④ C.①②③④ D.①②③④
答案: 29.C 30.D 31.C 32.A
七、语法填空。
As students,most of us always focus on "main classes",such as Chinese,maths and English.We always pay more attention(关注)to them because we think they are important for 33.______(we)future.We also have classes like music and art,34.______ they usually can't get much attention from us. Is it 35.______(real)good? According to a study,it is also very 36.______(use)for us to learn music and art.37.______? Because they help improve creativity.Studying music and art helps us become more well-rounded(全面的)38.______(student).It opens 39.______ nice world to us.Scientists find that listening to music may help us study much better 40.______ school. So music and art 41.______(be)good for our future too. Would you like 42.______(listen)more carefully(仔细地)in music and art classes? They may bring you more joy.
答案: 33.our 34.but 35.really 36.useful 37.Why 38.students 39.a 40.at 41.are 42.to listen
①creativity /ˌkriːeɪˈtɪvəti/ n. ______
答案: 创造力;创造性

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭