2026年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版》

四、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
Hi,I am Lucy and I am from Korea. Now I live in Chengdu with my family. My brother and I are both students in Xinhua Middle School. We have many subjects this term. My favourite ones are PE and Chinese. I can speak Chinese very well now,and I like to watch Chinese movies in my free time. I have four PE classes every week. They are on Monday,Tuesday,Thursday and Friday. I also like music classes. I feel relaxed in the class because I can enjoy all kinds of music. How about other subjects? I like English and maths. I often get good grades in English and maths tests. We also have geography,art and science.
(
B
)1. How many subjects does Lucy have this term?
A. Seven.
B. Eight.
C. Nine.
(
C
)2. What does Lucy think of the music classes?
A. Exciting.
B. Interesting.
C. Relaxing.
(
B
)3. When doesn't Lucy have a PE class?
A. On Friday.
B. On Wednesday.
C. On Monday.
(
C
)4. What subjects is Lucy good at?
A. English and music.
B. PE and science.
C. English and maths.
(
C
)5. What is the passage mainly about?
A. Lucy's school life and her teachers.
B. Lucy's and her classmates' favourite subjects.
C. Lucy's subjects this term and her ideas on them.
答案: B; C; B; C; C
五、完成表格。阅读下面短文,根据其内容,完成图表中所缺的信息。
There is much homework for American students. But home is not a good place for students to do their homework. So here come Homework Clubs.
The Homework Club is a good place for students to do their homework. It's very quiet. A teacher will help students study for the tests there. The teacher is not to teach students but to help them if they need.
The Homework Club is usually in a library or in a classroom. It's a popular activity after school every day. If there is no school that day,students will not go to the Homework Club.
In the Homework Club,the students will do their homework for the first hour and then they will draw pictures or play soccer. They think it is a good place to do homework and have fun.
答案: at home; help; Where; library; have fun

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭